Prima pagină » Cui a lăsat Matthew Perry un milion de dolari prin testament

Cui a lăsat Matthew Perry un milion de dolari prin testament

de Roboțelul @ iDOR.info
cui-a-lasat-matthew-perry-un-milion-de-dolari-prin-testament

Matthew Perry a lăsat prin testament mai mult de 1 milion de dolari într-un fond pe care l-a înființat și care poartă numele unui celebru personaj din filmele lui Woody Allen.

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani FOTO: Shuttestock

Regretatul star din Friends, care a murit în urma unei supradoze de ketamină la vârsta de 54 de ani pe 28 octombrie 2023, a creat un testament în 2009 în care spunea că vrea să lase „majoritatea bunurilor sale unui trust”, scrie dailymail.co.uk.

El a creat trustul ”Alvy Singer Living Trust”,  numit după personajul lui Allen din 1977, Annie Hall.

Documentele enumeră valoarea bunurilor personale ale starului ca fiind „puțin peste 1 milion de dolari” , iar acești bani reprezintă ceea ce executorii săi testamentari au găsit ca bunuri suplimentare care nu se află deja în fondul său privat.

Perry avea o valoare estimată la 120 de milioane de dolari. Starul care a murit fără să aibă vreodată copii făcuse o distincție în testamentul său, conform căreia orice copii pe care i-ar putea avea după 2009 nu au ”dreptul explicit” la averea sa.

Lisa Ferguson și fosta soție a lui Mike Myers, Robin Ruzan, sunt enumerate ca fiind co-executorii testamentului – atât Perry, cât și Ruzan au lucrat la emisiunea Celebrity Liar în anii 2010.

Alți beneficiari ai trustului enumerați sunt tatăl vedetei, John Perry, mama Suzanne Morrison, sora vitregă Caitlin Morrison și fosta Rachel Dunn. 

Perry s-a întâlnit cu Dunn în perioada 2003-2005.  El a semnat testamentul pe 26 octombrie 2009.

Actorul Chandler Bing, care a jucat în serialul Friends în perioada 1994-2004, a câștigat 20 de milioane de dolari pe an din drepturile reziduale din serial.

Părinții lui Perry vor prelua probabil drepturile de autor ale actorului, precum și alte părți ale averii sale, care includ și cartea sa de memorii 2022, potrivit lui Tasha Dickinson, partener de la Day Pitney Trusts and Estate.

Perry a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei” și a înecului, a dezvăluit autopsia sa – actorul având în organism cantități de ketamină similare cu cele ale unui pacient de spital aflat sub anestezie generală.

”Departamentul de medicină legală din comitatul Los Angeles a stabilit că cauza morții actorului Matthew Langford Perry, în vârstă de 54 de ani, a fost cauzată de efectele acute ale ketaminelor”, a precizat biroul medicului legist din Los Angeles.

”Printre factorii care au contribuit la decesul domnului Perry se numără înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei (folosită pentru tratarea tulburărilor legate de consumul de opiacee). Modul de decesului este accident”.

Perry a fost găsit cu fața în jos în cada cu hidromasaj, care se învecinează cu piscina de la locuința sa din Los Angeles, la 28 octombrie, la ora 16.17, uimind lumea showbiz-ului și frângând inimile fanilor din întreaga lume.

El primise terapie cu infuzii de ketamină ca tratament pentru depresie, a raportat medicul legist – dar ultima ședință a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de a muri, iar ketamina se afla în organism doar pentru trei-patru ore, ceea ce înseamnă că nu a dus direct la moartea sa.

”La nivelurile ridicate de ketamină găsite în probele de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi fost cauzate atât de suprastimularea cardiovasculară, cât și de depresia respiratorie”, a concluzionat medicul legist, Raffi Djabourian.

Nivelul de ketamină din sângele lui Perry era de 3.540 ng/ml în sângele periferic și de 3.271 ng/ml în sângele central.

Pentru un pacient aflat sub anestezie generală într-un spital, un nivel de ketamină în sânge de 1.000 – 6.000 ng/ml ar fi normal, a explicat medicul legist.

Înecul contribuie datorită probabilității de scufundare în piscină în momentul în care a căzut în inconștiență; boala coronariană contribuie datorită exacerbării efectelor miocardice induse de ketamină asupra inimii. Efectele buprenorfinei sunt enumerate ca fiind contributive, chiar dacă nu la niveluri toxice, din cauza efectelor respiratorii aditive atunci când sunt prezente cu niveluri ridicate de ketamină”.

Nu avea alcool, cocaină, heroină, metamfetamină sau fentanil în organism.

A fost declarat mort la fața locului, iar medicul legist a efectuat autopsia pe 29 octombrie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cui a lăsat Matthew Perry un milion de dolari prin testament

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google