Prima pagină » Celine Dion,o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: Ce frumoasă este!

Celine Dion,o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: Ce frumoasă este!

de Roboțelul @ iDOR.info
celine-dion,o-noua-aparitie-publica.-artista-diagnosticata-cu-o-boala-incurabila-si-a-surprins-complet-fanii:-ce-frumoasa-este!

Celine Dion, îndrăgita cântăreață în vârstă de 55 de ani, și-a surprins din nou fanii, căci a bifat o nouă apariție publică, la mai bine de o lună de când a urcat pe scena de la premiile Grammy. 

În vârstă de 55 de ani, celebra cântăreață, care a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, a participat la un meci de hochei în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar imaginile inedite, distribuite pe Instagram de echipa Edmond Oilers, au făcut, fără doar și poate, deliciul fanilor.

Citește și: Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: “Nici nu s-a uitat la ea”. Imaginile sunt virale

În imaginile respective, artista apare îmbrăcată într-o rochie bej, în timp ce vorbește cu membrii echipei. De asemenea, ea ales să-și prindă părul la spate și poartă cercei mari, rotunzi.

„Este fascinant pentru mine să-i văd pe acei băieți mari, bine făcuți, purtând acei pantofi simpli”, a spus ea, adăugând: „Nu pot să-mi imaginez asta când îi știu pe patine, cu acel echipament mare”, a mai spus ea, în timp ce încerca să imite un jucător.

Celine Dion a fost prezentă la decernarea premiilor Grammy

În luna februarie, cântăreața a apărut pe scena Premiilor Grammy,  unde a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift. Este prima apariție publică din ultimele trei luni a artistei în vârstă de 55 de ani. 

Prezența sa pe scena Crypto.com Arena din Los Angeles a fost întâmpinată cu aplauze entuziaste din partea multor vedete prezente la ceremonie.

Citește și: Celine Dion lansează un documentar despre cum a învățat să trăiască cu boala sa: Aceşti ultimi doi ani au fost o provocare

„Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc și eu. Arătați minunat. Când spun că mă bucur să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost suficient de binecuvântați să fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a spus Celine Dion înainte de a-i înmâna lui Taylor Swift premiul pe care ea l-a câștigat pentru prima dată în urmă cu 27 de ani pentru albumul „Falling into you”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Sora ei a rupt tăcerea: „Nu mai are control asupra mușchilor!”

Galerie foto

Celine Dion: Aceşti ultimi ani au reprezentat o provocare pentru mine

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologică rară ce îi afectează muşchii. Artista cunoscută îndeosebi pentru hitul „My Heart Will Go On” va oferi detalii despre lupta sa cu boala de care suferă şi va încerca astfel să crească gradul de conştientizare asupra acestei afecţiuni într-un film documentar intitulat „I Am: Celine Dion”.

„Aceşti ultimi ani au reprezentat o provocare pentru mine, călătoria de la descoperirea bolii mele până la învăţarea modului în care pot să trăiesc cu ea şi să o gestionez, dar (şi dorinţa de) a nu o lăsa să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele artistice continuă, mi-am dat seama cât de dor mi-a fost de ea, să-mi pot vedea fanii. În această absenţă am decis că vreau să documentez această parte a vieţii mele, să încerc să cresc nivelul de conştientizare asupra acestei afecţiuni puţin cunoscute, pentru a-i ajuta pe alţii cu acelaşi diagnostic”, a declarat Celine Dion despre acest proiect.

Documentarul intim le va oferi fanilor ocazia de a arunca o privire în culisele vieţii artistei Celine Dion, în timpul bătăliei sale cu această boală.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Celine Dion,o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: Ce frumoasă este!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă