Prima pagină » Culisele recuperării lui Kate Middleton după operația abdominală: muncă de acasă și relaxare la țară

Culisele recuperării lui Kate Middleton după operația abdominală: muncă de acasă și relaxare la țară

de Roboțelul @ iDOR.info
culisele-recuperarii-lui-kate-middleton-dupa-operatia-abdominala:-munca-de-acasa-si-relaxare-la-tara

Kate Middleton își continuă recuperarea după intervenția chirurgicală abdominală suferită luna trecută, în ianuarie. Într-o declarație recentă, oficială, se pare că prințesa „se simte bine”.

Sursele publicațiilor de presă britanice spun că Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, „continuă să se simtă bine” în urma operației și șederii sale de aproape două săptămâni în spital, în luna ianuarie, înainte de a fi externată pentru a-și continua recuperarea acasă.

Detaliile exacte ale stării prințesei nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington a declarat că nu are legătură cu cancerul și că prințesa a dorit ca informațiile medicale personale să rămână private.

Cu toate acestea, a fost confirmat faptul că ea nu va îndeplini nicio sarcină regală publică până după Paște și va folosi următoarea perioadă pentru a se concentra pe recuperarea după operație. 

Plecarea din spital

Prima etapă majoră în recuperarea lui Kate Middleton după operația abdominală din 16 ianuarie a venit aproape două săptămâni mai târziu, când a părăsit în sfârșit Clinica din Londra pentru a se întoarce acasă, la Adelaide Cottage, în Windsor.

Externarea ei din clinică a fost confirmată de Palatul Kensington, care a adăugat că prințesa face „progrese bune” și a dorit să mulțumească „întregii echipe de la Clinica din Londra, în special personalului de îngrijire dedicat, pentru îngrijirea pe care i-a acordat-o”.

Are ajutoare de nădejde

Din fericire, Prințul William și Kate Middleton, care a fost văzută ultima dată în public în ziua de Crăciun, nu sunt singuri în toată această poveste cu recuperarea ei și cu îngrijirea copiilor, deoarece sunt sprijiniți de personalul lor, inclusiv de bona loială Maria Teresa Turrion Borrallo.

Sigur părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton, și frații ei, Pippa Matthews și James Middleton, sunt, de asemenea, implicați în a ajuta familia Wales să treacă cu bine peste această perioadă, pe măsură ce Kate Middleton se recuperează.

Supraveghere atentă

Între timp, deși Kate Middleton a părăsit spitalul, nu înseamnă că îngrijirea ei medicală s-a încheiat. Aceasta pentru că ea e supravegheată cu atenție de medicii regali și beneficiază, de asemenea, de îngrijirea de la London Clinic, cu fizioterapeuți dedicați, care îi oferă un plan personalizat și un control video la domiciliu cu o asistentă specializată.

Sfaturile NHS cu privire la recuperarea după o operație abdominală spun că, după o operație majoră cu o incizie mare, este nevoie de două-trei luni pentru a se putea deplasa confortabil. Dar acest lucru va fi mai rapid dacă intervenția a fost efectuată prin gaura cheii.

Retragere la țară

La începutul lunii februarie, ca un semn că recuperarea sa decurge bine, se crede că Prințesa Kate Middleton a părăsit pentru prima dată Adelaide Cottage pentru a-și continua recuperarea în altă parte. Atât ea, cât și prințul William și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, s-ar fi mutat la reședința lor de la țară, Anmer Hall din Norfolk, pentru vacanța școlară de jumătate de semestru, la mijlocul lunii februarie.

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Catherine se recuperează bine. Aștepta cu nerăbdare o schimbare de peisaj și va putea să se relaxeze în Norfolk în timp ce copiii se vor relaxa cu William.”

Totodată, se zvonește că ea ar munci de acasă, că ar primi mereu vești despre instituțiile pe care le patronează. 

Kate Middleton

Imaginea 1/9: Kate Middleton

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Culisele recuperării lui Kate Middleton după operația abdominală: muncă de acasă și relaxare la țară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă