Prima pagină » Dacia Sandero este cea mai ieftina masina noua cu care sa-ti faci treaba in oras – Arena IT

Dacia Sandero este cea mai ieftina masina noua cu care sa-ti faci treaba in oras – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
dacia-sandero-este-cea-mai-ieftina-masina-noua-cu-care-sa-ti-faci-treaba-in-oras-–-arena-it

Ma uitam peste configuratoarele auto de la toate brandurile din tara si concluzia este una simpla. Daca vrei o masina ieftina, destul de spatioasa si practica, Sandero la 12.800 euro este cea mai ieftina solutie.

Nu ne-a platit Dacia, dar eu studiez piata in cautarea unei noi masini si imi place sa fac tot felul de configuratii. Asa mi-a venit si ideea acestui articol.

Sandero la 12.800 euro este un model de baza cu aer conditionat, vopsea alba gratuita, cutie manuala si motor de 1 litru in trei pistoane. Am pus optional pe ea un pachet de 400 euro ca sa imi ofere senzori de parcare si sistemul multimedia, deci cheala ar fi costat 12.400 euro.Dacia Sandero este cea mai ieftina masina noua cu care sa-ti faci treaba in oras

Am zis ca e de bun simt sa ai asa ceva pe masina, deci nu ne uitam mai jos. Mi se par un pret super decent in 2024 pentru o masina noua, simpla si fara prea mari pretentii. Ai faruri de zi cu LED si faza scurta LED, cruise control si alte functii utile.

Nu e rau, masina e simpla, arata bine si iti faci treaba cu ea daca nu ai pretentii.

Concurenta sta mai bine dar si preturile sunt mai ridicate. Aici o sa trec asa rapid prin revista niste modele plus preturi:

  • Mazda 2 – de la 16.490 euro
  • Kia Picanto – de la 13.523 euro
  • VW Polo – de la 19.130 euro
  • Skoda Fabia – de la 15.857 euro
  • Toyota Aygo X – de la 16.737 euro
  • Suzuki Swift – de la 15.590 euro
  • Hyundai i20 – de la 15.173 euro

Diferenta de pret consta si intr-o anume calitate mai buna, dar sa stiti ca mare nu este. Interioarele sunt toate din plastic dur. Sandero are poate cel mai mare spatiu interior dintre toate si cel mai mare portbagaj. Iar la fiabilitate as merge pe Dacia + revizii simple + piese la toate magazinele.

De asemenea, pentru multe dotari de bun simt se plateste si la concurenta, desi anumite modele cum ar fi Mazda 2 sunt echipate bine din standard.

Daca vrei cea mai ieftina solutie, Sandero merita. Poti sa faci si drumuri lungi cu ea fara probleme. O alegere buna in segmentul asta de pret consider ca este Mazda 2, deci daca aveti ceva mai multi bani merita sa va uitati la ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Dacia Sandero este cea mai ieftina masina noua cu care sa-ti faci treaba in oras – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă