Prima pagină » De ce au purtat broșe roșii unele dintre vedetele prezente la gala Oscar 2024. Mesajul pe care au vrut să-l transmită prin acest gest

De ce au purtat broșe roșii unele dintre vedetele prezente la gala Oscar 2024. Mesajul pe care au vrut să-l transmită prin acest gest

de Roboțelul @ iDOR.info
de-ce-au-purtat-brose-rosii-unele-dintre-vedetele-prezente-la-gala-oscar-2024.-mesajul-pe-care-au-vrut-sa-l-transmita-prin-acest-gest

Billie Eilish, Mark Ruffalo, Ramy Roussef, Ava Duvernay, Mehershala Ali și multe alte vedete care au participat la gala premiilor Oscar au ales să poarte broșe roșii, ceea ce a stârnit astfel curiozitatea multor oameni.

Cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar a reunit multe celebrități în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar la scurt timp după anunțarea marilor câștigători ai serii, mulți oameni s-au întrebat de ce unele dintre vedete au ales să poarte un acele broșe roșii.

Ramy Youssef, Billie Eilish, Ava DuVernay, Mark Ruffalo, Mahershala Ali și multe alte vedete au ales să poarte acele broșe roșii în semn de protest, pentru a cere încetarea focului în Gaza.

Acest demers a fost lansat de Artists4Ceasefire, o asociație de artiști care a transmis o scrisoare deschisă președintelui Joe Biden, cerând astfel o încetare imediată a focului și stabilirea unui armistițiu în Fâșia Gaza și Israel.

Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Bradley Cooper, Hasan Minhaj și multe alte vedete de la Hollywood au semnat acea scrisoare deschisă.

„Vă cerem ca, în calitate de președinte al Statelor Unite, să cereți o dezescaladare imediată și o încetare a focului în Gaza și în Israel înainte ca o altă viață să fie pierdută”, a fost declarația transmisă de grupul respectiv. 

„Mai mult de 5.000 de persoane au fost ucise în ultima săptămână și jumătate – un număr pe care orice persoană cu conștiință știe că este catastrofal. Credem că toată viața este sacră, indiferent de credință sau etnie și condamnăm uciderea civililor palestinieni și israelieni”, mai transmit membrii Ceasefire.

Membrii Artists4Ceasefire au subliniat, de asemenea, că „jumătate din cei două milioane de locuitori din Gaza sunt copii, iar mai mult de două treimi sunt refugiați și descendenții lor, fiind forțați să își părăsească casele”.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, actorul Ramy Youssef a declarat: „Cere încetarea imediată a focului în Gaza. Facem apel la siguranță de dragul tuturor. Chhiar ne dorim pace și dreptate pentru palestinieni. Haideți să încetăm să mai ucidem copii”, a spus el.

Citește și: Premiile Oscar 2024, lista completă a câștigătorilor. Oppenheimer a fost desemnat cel mai bun film, primind șapte trofee

Citește și: John Cena a apărut complet dezbrăcat pe scena de la Premiile Oscar 2024. Și-a acoperit zona intimă cu un plic

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: De ce au purtat broșe roșii unele dintre vedetele prezente la gala Oscar 2024. Mesajul pe care au vrut să-l transmită prin acest gest

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă