Prima pagină » Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

de Roboțelul @ iDOR.info
doja-cat-a-purtat-un-cearsaf-pe-post-de-rochie,-pe-strazile-din-ny.-fanii-s-au-impartit-in-doua-tabere:-ti-a-ales-kanye-west-tinuta?

Doja Cat a șocat cu cea mai recentă apariție a ei pe străzile din New York. Artista a mers la cumpărături, purtând un cearșaf pe post de rochie. A fost însoțită de designerul de modă Guram Gvasalia.

Vedeta în vârstă de 28 de ani și-a asortat „outfitul” improvizat, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă, cu o pereche de pantofi negri cu toc. 

Criticată de fani

Doja a publicat pe Instagram imagini cu ținuta ei bizară, iar fanii s-au împărțit în două tabere. Unii au întrebat-o dacă e cumva Kanye West cel care îi alege ținutele, semnalându-i că se transformă în soția acestuia, Bianca Censori, criticată pentru aparițiile ei controversate în public.

Doja Cat, la fel de excentrică în viața de zi cu zi ca pe scenă. În corset decoltat și fustă mini din piele, la cină cu prietenii

Galerie foto

„Kanye West se ocupă de ținutele tale?”, „Draga mea, ce porți pe tine?”, „Nu încerca să ne convingi că acesta nu este un cearșaf”, „Faci orice când ai bani”, au reacționat unii dintre urmăritorii ei în comentarii.

Alții au subliniat că artista a dorit astfel să anunțe colaborarea ei cu Gvasalia, directorul de creație de la Vetements, pentru Met Gala, cel mai așteptat eveniment monden al anului, în NYC, din 6 mai.

Cu câteva zile înainte, câștigătoarea premiului Grammy a îmbrăcat o rochie din plastic la o ieșire la fast food. 

She’s Lovin’ it ! Doja Cat Holds Hands with Guram Gvasalia as they Enjoy Date at McDonald’s in Times Square Amid Romance Rumors

Doja Cat și Guram Gvasalia, ieșire la un fast food din New York. Profimedia

*EXCLUSIVE* Doja Cat Flaunts Curves in Sizzling Sheer Attire Showing Dress Tag, Ditches Zero Bond for Jean's on Lafayette in NYC!

Doja Cat, în NYC. Profimedia

În urmă cu o lună, Doja Cat a lansat versiunea deluxe a albumului ei „Scarlet”, intitulată Scarlet 2 Claude. 

Doja Cat, pe numele ei real Amala Ratna Zandile Dlamini, s-a născut în Los Angeles. Este fiica lui Deborah, grafic designer, și a lui Dumisani Dlamini, un artist sud-african, descendent zulu.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type