Prima pagină » Detaliul sfâșietor care s-a aflat după moartea lui George Nicolescu. De ce nu vine fiul său la înmormântare – Playtech Știri

Detaliul sfâșietor care s-a aflat după moartea lui George Nicolescu. De ce nu vine fiul său la înmormântare – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info

Noi informații despre înmormântarea lui George Nicolescu. Ceremonia funerară va avea loc sâmbătă, 30 martie 2024, începând cu ora 13:00, la Cimitirul Viișoara de la Ploiești. De la eveniment va lipsi băiatul regretatului cântăreț de muzică ușoară, după cum a dezvăluit văduva lui.

George Nicolescu s-a stins din viață la începutul săptămânii

George Nicolescu s-a stins din viață marți, 26 martie 2024, în urma unor complicații de natură medicală. Cântărețul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Universitar din București. Chiar dacă procedura a fost una de succes, starea artistului s-a deteriorat rapid. Medicii nu l-au mai putut salva.

Soţia lui George Nicolescu a făcut declarații emoționante, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre cel alături de care și-a petrecut mare parte din viață. A mărturisit că viața a fost frumoasă, însă a fost și grea. Pentru regretatul cântăreț de muzică ușoară, ultima perioadă a fost marcată de tristețe.

Cum s-a deteriorat starea cântărețului în ultimul an

În ultimul an, George Nicolescu nu a mai avut poftă de mâncare. Cu fiecare zi ce trecea, mânca mai puțin, vorbea mai puțin, lucruri care sfâșiau inima soției sale. Ultimele patru săptămâni le-a petrecut în atenția constantă a medicilor, având nevoie de îngrijiri de specialitate.

Îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară nu și-a dorit să se interneze în spital, însă cadrele medicale l-au convins, până la urmă, să facă acest pas fiindcă era necesar. Din păcate, starea lui s-a deteriorat rapid, iar medicii nu l-au mai putut readuce la viață, în ciuda tuturor eforturilor.

Când va avea loc ceremonia de înmormântare a regretatului cântăreț de la Ploiești

Trupul neînsuflețit al lu George Nicolescu urmează să fie ridicat joi, 28 martie 2024, de la Spitalul Universitar și dus în orașul natal, respectiv Ploiești. Regretatul cântăreț va fi condus pe ultimul drum, sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 13:00, la Cimitirul Viișoara de la Ploiești, potrivit informațiilor comunicate în exclusivitate pentru Playtech Știri de către partenera de viață a artistului.

La ceremonia de înmormântare a lui George Nicolescu va lua parte familia, însă nu va fi întregită. Din nefericire, băiatul cântărețului nu-și va conduce tatăl pe ultimul drum.

Cine și de ce va lipsi de la înmormântarea lui George Nicolescu

Văduva lui George Nicolescu a dezvăluit că băiatul său nu poate călători pe cale aeriană, cu avionul, astfel încât va lipsi de la ceremonia de înmormântare a regretatului său tată. El și-a văzut ultima dată părintele în urmă cu aproximativ o lună, când a fost internat la Spitalul Universitar.

„Băiatul nu poate să mai vină în țară, pentru că nu zboară cu avionul. El vine cu familia doar cu mașina în România. O să vină doar fata cu soțul și copiii la înmormântare, atât”, a declarat Georgeta Nicolescu pentru Click!.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Detaliul sfâșietor care s-a aflat după moartea lui George Nicolescu. De ce nu vine fiul său la înmormântare – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă