Prima pagină » Deus Ex: Mankind Divided este disponibil gratuit. Unde îl găsești – gadgets & lifestyle.

Deus Ex: Mankind Divided este disponibil gratuit. Unde îl găsești – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info
deus-ex:-mankind-divided-este-disponibil-gratuit-unde-il-gasesti-–-gadgets-&-lifestyle.

Dacă ai chef să pășești într-o lume cyberpunk și ai terminat deja ultimul titlu de la CD Projekt Red, poți intra acum în pielea lui Adam Jensen, fără vreun cost suplimentar, pentru că Deus Ex: Mankind Divided este disponibil gratuit pe Epic Games. Compania oferă continuarea jocului Deus Ex: Human Revolution, lansată în 2016, pentru a porni campania de vânzări de primăvară, care vine cu o mulțime de reduceri.

Deus Ex: Mankind Divided este un RPG first-person care are loc în anul 2029, și vei juca în rolul lui Adam Jensen, un om cu „augmentări” mecanice, într-o lume care urăște acest tip de oameni. Adam Jensen este înarmat cu o mulțime de posibilități de a se lupta cu inamicii săi însă, și va trebui să alegi de-a lungul jocului în cine te încrezi și să descoperi o conspirație globală.

Jocul este disponibil gratuit până pe data de 21 martie, deci ai suficient timp la dispoziție ca să îl obții. De asemenea, Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut este disponibil la un preț de doar 2,99 euro pe Steam, deci dacă vrei să afli mai multe despre povestea lui Jensen, poți alege să cumperi și titlul din 2013.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Deus Ex: Mankind Divided este disponibil gratuit. Unde îl găsești – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google