Prima pagină » Președintele OnePlus promite o baterie excepțională pe Ace 3V/Nord 4, peste autonomia oferită de OnePlus 12

Președintele OnePlus promite o baterie excepțională pe Ace 3V/Nord 4, peste autonomia oferită de OnePlus 12

de Roboțelul @ iDOR.info
presedintele-oneplus-promite-o-baterie-exceptionala-pe-ace-3v/nord-4,-peste-autonomia-oferita-de-oneplus-12

În pragul lansării de săptămâna viitoare, OnePlus continuă cu teaserele pentru Ace 3V – un smartphone care global va sosi până la final de primăvară sub un alt nume, fiind vehiculate denumirile OnePlus Nord 4 sau Nord 5, existând posibilitatea ca OP să sară peste cifra 4 din cauza superstițiilor din China. Revenind la varianta chineză, astăzi avem noi teasere.

Primul vine de la Louis Jie, președintele OnePlus China care susține că OnePlus Ace 3V va avea o super baterie, depășind chiar și autonomia livrată de flagship-ul OnePlus 12. Acest din urmă smartphone a atins 24h 6min de playback video la testele noastre, respectiv 17h 49m la testul de utilizare continuă.

OnePlus Ace 3V

Dacă ne uităm și la rezultatele lui Nord 3, ne amintim că am obținut 18h 5m de playback video și 9h 31m utilizare continuă. E loc mult de îmbunătățiri și dacă spusele oficialului OP se adeveresc atunci noul smartphone sună cu adevărat tentant. În altă ordine de idei, teaserele de astăzi mai scot la iveală funcții AI pregătite și un display super responsiv.

Sub capotă se va afla noul procesor Snapdragon 7+ Gen3, care va ridica standardele în zona mid-range. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Președintele OnePlus promite o baterie excepțională pe Ace 3V/Nord 4, peste autonomia oferită de OnePlus 12

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă