Prima pagină » După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

de Roboțelul @ iDOR.info
dupa-ce-si-a-vopsit-parul-blond,-camila-cabello-si-a-surprins-iar-fanii.-a-pozat-in-costum-de-baie-si-cizme-calduroase

Camila Cabello a îmbrățișat total noua ei schimbare de look. Vârsta de 27 de ani a venit pentru artista americană într-un moment al transformării, al reinventării.

Camila și-a sărbătorit ziua de naștere pe 3 martie și a împărtășit cu fanii câteva imagini inedite. 

Într-una dintre ele, autoarea hitului Havana și-a etalat silueta într-un costum de baie bleu, look la care a asortat o pălărie crem și cizme călduroase. 

Shawn Mendes, la mai bine de 5 luni de la despărțirea de Camila Cabello. Cine e femeia cu care a fost pozat în ipostaze tandre pe plajă în Malibu

EXCLUSIVE: Leonardo DiCaprio is Spotted Out For a Rare Family Dinner in Los Angeles

Camila Cabello. Instagram Camila Cabello

Artista ar fi „în discuții” pentru a se reuni cu fostul grup din care a făcut parte, Fifth Harmony.

Cabello le-a mulțumit celor peste 66 de milioane de urmăritori pentru mesajele aniversare: „Vă mulțumesc pentru urările dulci. Dragostea mea se îndreaptă către voi ”.

Și supermodelul Emily Ratajkowski și cântăreața Selena Gomez s-au aflat printre cei care i-au urat la mulți ani. 

Camila și-a surprins recent fanii după ce și-a vopsit părul blond platinat. În timpul unui interviu acordat revistei Puss Puss, ea a vorbit despre această schimbare radicală de imagine.

„Simt că părul meu închis la culoare a fost o parte atât de mare a identității mele. Am vrut doar să mă distrez, să fac o schimbare”, a spus ea.

Vedeta a oferit și câteva informații despre dorința ei de a se „reinventa” înainte de a lansa muzică nouă, arată Daily Mail.

„Simt că trebuie să vin și fizic cu ceva diferit care să mă ajute să mă canalizez și mai mult pe acea energie pe care am accesat-o în compoziție.”

În ceea ce privește subiectele atinse pe viitorul album, Cabello a spus: „Cred că albumul face parte dintr-un fel de reinventare. Simt că o mare parte din el are o linie directă și cu siguranță există mai multe teme pe care le atinge”.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: După ce și-a vopsit părul blond, Camila Cabello și-a surprins iar fanii. A pozat în costum de baie și cizme călduroase

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google