Prima pagină » Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

de Roboțelul @ iDOR.info
fetita-andreei-balan-a-implinit-5-ani.-artista-i-a-pregatit-o-petrecere-inedita,-la-care-a-participat-si-victor-cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

De ziua micuței Clara, Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Facebook, însoțit de imagini adorabile de la petrecere, ilustrând momentele fericite și pline de culoare.

Citește și: Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori. A venit cu primăvară în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăvăniile ei. 4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunoștință Aseară a fost super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare. Micuța mea a împlinit azi 5 anișori”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Când a aflat Andreea Bălan că Victor Cornea are un fiu

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Victor Cornea. După o căsnicie eșuată, din care au rezultat două fete, artista a reușit să iubească din nou, iar tenismenul i-a cucerit inima fără doar și poate. Recent, cântăreața a vorbit despre începutul relație lor, dezvăluind că a aflat de la prima întâlnire despre faptul că Victor este tată. 

Vestea că tenismenul are un fiu a luat prin surprindere multă lume, însă Andreea Bălan a mărturisit că ea știa de acest aspect încă de la prima întâlnire, fiind și lucrul care a contat cel mai mult în decizia ei de a intra într-o relație cu Victor. Având în vedere diferența de vârsta de 10 ani dintre ei, dar și faptul că artista nu mai poate face copii, povestea lor de dragoste a ridicat niște semne de întrebare. 

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, apariția care le-a dat de gândit fanilor: „Se vede că radiezi de bucurie”

Faptul că tenismenul are un copil a cântărit enorm în decizia Andreei, care își dorește ca bărbatul de lângă ea să fie și un exemplu pentru fiicele ei, Ella Maya și Clara. 

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă