Prima pagină » Fiica Paulei Seling este superbă! Artista a dus-o la Roma, acolo unde au filmat un videoclip! Elena va deveni curând fotograful meu oficial!

Fiica Paulei Seling este superbă! Artista a dus-o la Roma, acolo unde au filmat un videoclip! Elena va deveni curând fotograful meu oficial!

de Roboțelul @ iDOR.info
fiica-paulei-seling-este-superba!-artista-a-dus-o-la-roma,-acolo-unde-au-filmat-un-videoclip!-elena-va-deveni-curand-fotograful-meu-oficial!

Paula Seling (45 de ani) este o mamă model pentru fiica ei adoptivă, Elena, care s-a transformat într-o frumoasă domnișoară la vârstă de 10 ani.

Imaginea 1/5: Elena, fiica artistei, nu este doar talentată ci și foarte cochetă

Artista are grijă să nu-i lipsească nimic copilei sale care pare să strălucească atunci când se află în preajma mamei sale. Paula și Elena au fost împreună la Roma, în Italia, acolo unde au filmat împreună un videoclip în care apare de altfel și bunica fetiței, mama Paulei Seling, o piesă dedicată tuturor mamelor, foarte emoționantă, „Inimă, ce inimă mi-ai dat”, care a avut premiera chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii.

„Bună dimineața! De la Roma, Elena și cu mine vă invităm să vizionați cel mai recent videoclip al nostru, realizat împreună cu bunica. Între timp, noi căutăm un cadou pentru voi! Ce propuneți să vizităm azi?”, a postat Paula Seling pe social media, Iar apoi artista și-a lăudat fiica și s-a confesat internauților că aceasta se pricepe de minune să facă cele mai frumoase poze.

„Ca fetele, prin Roma! P.S.: Cred că Elena va deveni curând fotograful meu oficial! Nu e așa că e foarte talentată?”, a mai spus Paula Seling.

Ce-i drept, fiica artistei nu este doar talentată ci și foarte cochetă din ceea ce se poate vedea în poze, dar și foarte lipicioasă atunci când vine vorba despre mămica ei, Paula Seling, pe care Elena o iubește nespus și de care pare extrem de atașată.

La rândul său, Paula Seling este o mămică iubitoare și are numai cuvinte frumoase la adresa Elenei.

„Eu nu știu cum sunt că mămică! Sper că sunt bună că mămică sau cel puțîn așa mă străduiesc să fiu! Eu încerc să o fac fericită! Asta este scopul! Și să o ajut să își descopere toate posibilitățile ei, toate talentele ei și toate perspectivele, să îi ofer șansa să descopere ce îi place și ce vrea să devină! În rest, petrecem timp că două fete normale, că mamă și fiică și încercăm să ne iubim cât mai mult!”, ne povestea chiar Paula Seling, vara trecută, într-un interviu pentru Click!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fiica Paulei Seling este superbă! Artista a dus-o la Roma, acolo unde au filmat un videoclip! Elena va deveni curând fotograful meu oficial!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă