Prima pagină » Fiica lui Jennifer Garner și Ben Affleck, în vârstă de 15 ani, cunoscută anterior ca Seraphina Rose, debutează sub noul său nume, Fin

Fiica lui Jennifer Garner și Ben Affleck, în vârstă de 15 ani, cunoscută anterior ca Seraphina Rose, debutează sub noul său nume, Fin

de Roboțelul @ iDOR.info
fiica-lui-jennifer-garner-si-ben-affleck,-in-varsta-de-15-ani,-cunoscuta-anterior-ca-seraphina-rose,-debuteaza-sub-noul-sau-nume,-fin

Fin Affleck, , fiica în vârstă de 15 ani a lui Jennifer Garner și Ben Affleck, a decis să își asume o nouă identitate, renunțând la numele dat la naștere, Seraphina Rose. Apariția recentă la ceremonia de comemorare a bunicului a marcat prima ieșire oficială cu noul nume, scrie dailymail.co.uk.

Evenimentul a avut loc la Christ Church United Methodist din Charleston, West Virginia, și Fin s-a prezentat cu noul nume în fața congregației, purtând un costum negru și o tunsoare scurtă. Acesta a fost un moment semnificativ, deoarece a marcat primul eveniment public în care copilul celor două celebrități s-a prezentat sub noul său nume. Serviciul memorial a fost organizat în memoria bunicului decedat al lui Fin, William Jack Garner.

Deși Fin a fost fotografiat cu noua tunsoare încă din februarie, înmormântarea a reprezentat debutul oficial sub noul nume. Ceremonia a fost transmisă live pe Facebook și a omagiat viața lui William Jack Garner, tatăl lui Jennifer Garner, care a murit la 85 de ani.

Ben Affleck grabs lunch with his daughter Seraphina in Santa Monica

Fin este al doilea copil al lui Jennifer și Ben, având o soră mai mare, Violet Anne (18 ani), și un frate mai mic, Samuel (15 ani). Deși părinții s-au separat în 2015 și au finalizat divorțul în 2018, mențin o relație de prietenie. 

Ben Affleck la plimbare împreună fiica sa Seraphina/Fin și de fiica sa vitregă Emme.

Ben Affleck s-a căsătorit în 2022 cu Jennifer Lopez, iar fiica sa vitregă, Emme Maribel Muniz (16 ani), folosește și ea pronume de gen neutru, devenind apropiată de Fin.

Alegerea lui Fin de a-și asuma o nouă identitate nu este singulară în rândul celebrităților. Mai multe celebrități, precum Sigourney Weaver și Charlize Theron, au fost în lumina reflectoarelor atunci când și-au susținut copiii atunci când și-au dezvăluit noua identitate de gen. 

Jennifer Lopez și fiica lui Ben Affleck, Seraphina

Subiectele tale preferate sunt și la Știrile Digi FM, la fiecare 30 de minute. Ca să știi!

Puteţi urmări Știrile Digi FM şi pe Google News şi WhatsApp!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Fiica lui Jennifer Garner și Ben Affleck, în vârstă de 15 ani, cunoscută anterior ca Seraphina Rose, debutează sub noul său nume, Fin

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă