Prima pagină » Honor Magic6 RSR Porsche Design va debuta oficial pe data de 18 martie alături de o variantă Magic6 Ultimate

Honor Magic6 RSR Porsche Design va debuta oficial pe data de 18 martie alături de o variantă Magic6 Ultimate

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-magic6-rsr-porsche-design-va-debuta-oficial-pe-data-de-18-martie-alaturi-de-o-varianta-magic6-ultimate

Cei de la Honor au ridicat astăzi valul de mister din jurul lui Magic6 RSR Porsche Design, telefon pe care îl vor lansa oficial pe data de 18 martie în cadrul unui eveniment special de presă unde mai vine și laptop-ul cu AI Honor MagicBook Pro 16. Alături vom vedea și varianta Honor Magic6 Ultimate Edition de la care sunt așteptate upgrade-uri la capitolul cameră față de flagship-ul de bază.

Honor

Potrivit informațiilor ajunse online Magic6 Porsche Design va avea un design de cameră hexagonal și va păstra camera principală de 50 mpx (f/1.4 – f/2.0), camera periscop cu zoom digital 100x, cât și procesorul Snapdragon 8 Gen3 de la interior.

Va avea și încărcare rapidă la 80W, iar în China utilizatorii se vor putea bucura de conectivitate prin satelit. Vă reamintesc faptul că la MWC 2024 a fost prezentată și varianta Honor Magic V2 RSR Porsche Design cu preț de 2699 euro și design Flyline inspirat de supercar-ul Porsche 911.  




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Honor Magic6 RSR Porsche Design va debuta oficial pe data de 18 martie alături de o variantă Magic6 Ultimate

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă