Prima pagină » Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Pentru Fecioare începe o perioadă plină de romantism

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Pentru Fecioare începe o perioadă plină de romantism

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscopul-dragostei-pentru-saptamana-11-17-martie-2024.-pentru-fecioare-incepe-o-perioada-plina-de-romantism

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Venus in Pesti aduce multa iubire, visare si o nevoie mare de socializare. Acesta este cel mai important eveniment din Horoscopul dragostei 11-17 martie.

Venus ajunge in zodia Pesti pe 11 martie si ramane aici pana pe 5 aprilie. Este o perioada extraordinara pentru iubire, pentru noi povesti de dragoste si multa dedicare in relatiile noastre.

Alta conjunctie cosmica notabila este Soare-Neptun, tot in Pesti, duminica, pe 17 martie 2024.

Sa vedem ce aduce urmatoarea perioada pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Zodia Pesti iti guverneaza sectorul finalurilor si al noilor inceputuri. Cu Venus in acest semn te poti astepta sa inchei o relatie, fie ea de iubire sau de prietenie. Daca te luptai de multa vreme cu sentimente contradictorii in legatura cu relatia ta amoroasa, acum iti va fi clar ce ai de facut. Este important sa nu fugi de sentimentele tale, pentru ca, oricat ai vrea sa evadezi din realitate, te vei  lovi de aceleasi probleme. Confrunta-ti iubitul si rezolva problemele sau spune-i adio.

Daca esti singura, nu e o perioada buna pentru a incepe noi relatii.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, poposeste in sectorul prieteniei pentru aproape o luna. Te asteapta o perioada cu adevarat incantatoare, pentru ca vei simti iubirea si pretuirea tuturor celor dragi. De la familie, pana la amici sau colegi, relatiile tale infloresc si ai parte de sprijinul si sustinerea celor dragi. In iubire, ai grija la conversatiile dificile, pentru ca s-ar putea sa afli lucruri dureroase.

Daca nu esti intr-o relatie, e foarte posibil ca o prietenie sa devina o frumoasa poveste de dragoste, cu multe perspective pentru viitor. Citește AICI continuarea articolului: Horoscopul dragostei pentru TOATE zodiile. 

sursa foto: Shutterstock




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Pentru Fecioare începe o perioadă plină de romantism

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă