Prima pagină » Prima fotografie cu prințesa de Wales după operație. Imaginea a fost publicată de Ziua Mamei FOTO

Prima fotografie cu prințesa de Wales după operație. Imaginea a fost publicată de Ziua Mamei FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
prima-fotografie-cu-printesa-de-wales-dupa-operatie.-imaginea-a-fost-publicata-de-ziua-mamei-foto

Duminica, 10 Martie 2024, ora 12:25

3493 citiri

Prima fotografie cu prințesa de Wales după operație. Imaginea a fost publicată de Ziua Mamei FOTO

Kate Middleton și copiii ei Foto: Captură foto/Instagram/ _kate_middleton_royal

Prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales a fost publicată, după ce aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală în luna ianuarie.

Imaginea cu Kate şi copiii ei, realizată chiar de prinţul William, a fost făcută publică de Ziua Mamei, ca mulţumire pentru sprijinul constant al publicului în urma problemelor de sănătate prin care a trecut soţia sa, relatează SkyNews.

Mmmm. They’re saying this is the first official photo of Kate Middleton since abdominal surgery. So who was that other lady that got papped? pic.twitter.com/v4Vzt0Bp0s

— Carmen’s Granddaughter (@CarmenGranddau1) March 10, 2024

Kate, soţia prinţului moştenitor al Marii Britanii, nu a mai fost văzută în public de când s-a alăturat celorlalţi membri ai familiei regale pentru o plimbare în ziua de Crăciun.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la spitalul London Clinic pentru o operaţie planificată, pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă de la spitalul privat după 13 zile, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa „face progrese bune”, dar are nevoie de o recuperare îndelungată.

Se aşteaptă ca Kate să revină la îndatoririle regale oficiale abia după Paştele catolic.

Speculaţiile privind starea ei de sănătate au sporit în mediul online de când prinţul William s-a retras luna trecută de la comemorarea naşului său la Castelul Windsor din cauza unei „probleme personale”.

Palatul Kensington nu a făcut publică natura problemei de sănătate pentru care a fost operată Kate, dar se ştie că nu este vorba de cancer.

Prima fotografie a Andreei Bălan și a lui Victor Cornea, alături de cei trei copii ai lor FOTO

Andreea Bălan și Victor Cornea au aproape nouă luni de relație și locuiesc împreună la București, atunci când tenisenul nu este plecat în turnee. Victor se înțelege foarte bine cu…

Coaliția PSD și PNL așteaptă rezultatele sondajelor pentru a decide candidatul la Capitală. Băluță și Firea, Burduja și Lupescu, analizați de partide

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunțat duminică, 10 martie, că rezultatele sondajele făcute de PNL şi PSD pentru desemnarea candidatului comun la Primăria Capitalei vor fi gata luni….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prima fotografie cu prințesa de Wales după operație. Imaginea a fost publicată de Ziua Mamei FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă