Prima pagină » L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos! Meg, acuzată iar

L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos! Meg, acuzată iar

de Roboțelul @ iDOR.info
l-a-luat-un-print-carismatic-si-petrecaret-si-l-a-transformat-intr-un-duce-plicticos!-meg,-acuzata-iar

Mulți o văd pe Meghan Markle ca pe vinovata care a destabilizat echilibrul monarhiei britanice.

Dacă stăm să analizăm metamorfoza Prințului Harry, în mod vădit mezinul Regelui Charles ”s-a dat pe brazdă”, cum s-ar spune mai plastic. În marea de acuze care se aduc lui Meghan Markle, au mai apărut câteva.

Zilele acestea, Ducele de Sussex a fost luat în vizor de o fostă dansatoare la bară, stripteuză și model sexy, cu care Harry ar fi petrecut în perioada lui sălbatică!

Femeia vrea să-și promoveze contul de OnlyFans și aruncă în Meghan cu acuze, amintind de perioada în care prioritare pentru Harry erau petrecerile, băutura, femeile, distracția ușoară.

Carrie Reichert a menționat că deține imagini cu Prințul dezbrăcat, imagini care ar putea să incendieze reputația monarhiei, încă o dată. Mai mult, dansatoarea a detaliat că în 2012 a fost invitată în apartamentul luxos al Ducelui de Sussex din Hotelul Wynn împreună cu anturajul acestuia și un grup de stripteuze.

Pe vremea aceea, la 20 de ani +, actualul duce de Sussex era de neoprit. ”L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos!”, e de părere blondina care vrea să scoată un ban de pe seama amintirilor cu Harry.

Fanii regali însă au o părere bună despre latura familistă a Prințului Harry, căci face dovada zilnic cât este de devotat familiei sale pe care a întemeiat-o cu Ducesa de Sussex. Până la urmă, se numește maturitate.

Care e de fapt marea durere a fostei stripteuze, care se descrie drept ”o dominatoare”? „Nu mai contează, este un nenorocit idiot”, a spus Reichert pentru o presa. „Sunt puțin supărată că m-a exclus din cartea lui, a ”uitat” multe lucruri din acea noapte”, spune cu obidă femeia.

Cert este că Prințul Harry a riscat mult în tinerețe cu comportamentul său, iar acum plătește nota. Având în vedere câte i s-au iertat de către Regina Elisabeta, suverana în funcție când era tânăr, este firesc să ne gândim că familia sa nu merita atâta încrâncenare din partea lui.

Foto: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: L-a luat un prinț carismatic și petrecăreț și l-a transformat într-un duce plicticos! Meg, acuzată iar

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google