Prima pagină » Un român este atât de necunoscut că a ajuns la Survivor All Stars

Un român este atât de necunoscut că a ajuns la Survivor All Stars

de Roboțelul @ iDOR.info
un-roman-este-atat-de-necunoscut-ca-a-ajuns-la-survivor-all-stars

Asul din mâneca producătorilor Survivor All Stars s-a numit anul acesta Johnny Melinte, unul din cei mai necunscuți români posibili. Imediat după apariția sa în concurs tabloidele s-au dat peste cap să afle cine este misteriosul din echipa „Faimoșilor”.

„Cine este Johnny Melinte de la Survivor All Stars„, „Ce înseamnă tatuajele lui Johnny Melinte de la Survivor All Stars” sau „Cine este partenera de viață a lui Johnny Melinte de la Survivor All Stars” sunt doar câteva din titlurile cu care tabloidele au încercat să agațe cititorii, fără să dea un răspuns real. Pentru că în realitate nici ele nu știau cine este Johnny Melite de la Survivor All Stars, totul fiind secretul nespus al producătorilor.

„Când a venit la selecție ne-a dat pe spate din prima. Habar n-aveam cine e, o fi o pilă a șefului stației, cineva de la producție, nimic, nu-l cunoștea nimeni. L-am verificat la el în sat, n-auzise nimeni vreodată de el. Avea și privirea perfectă pentru emisiune, te uiți în ochii lui, vezi ceafa. L-am pus să se dezbrace să vedem dacă e tatuat, că asta e o altă condiție esențială și a confirmat și acolo. L-am verificat pe rețele sociale, e un neica-nimeni, are sute de mii de urmăritori, probabil, sau o să aibă, nu contează. Următoarele săptămâni nu veți putea deschide un ziar, un site, o pungă de cipsuri fără să auziți numele lui Johnny Melinte de la Survivor All Stars”, a explicat un producător.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un român este atât de necunoscut că a ajuns la Survivor All Stars

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google