Prima pagină » Mary a Danemarcei, o regină cu reguli vestimentare atipice. A încălcat protocolul manichiurii?

Mary a Danemarcei, o regină cu reguli vestimentare atipice. A încălcat protocolul manichiurii?

de Roboțelul @ iDOR.info
mary-a-danemarcei,-o-regina-cu-reguli-vestimentare-atipice.-a-incalcat-protocolul-manichiurii?

Regina-consoartă a Danemarcei a avut o apariție cât se poate de originală în ultima zi a lunii februarie.

Fashionista daneză a fost cât se poate de elegantă într-o ținută a cărei piesă principală a fost o bluză violet intens, la un eveniment organizat de Ziua Bolilor Rare, la Copenhaga.

Foto: Daily Mail

Regina în vârstă de 52 de ani și-a combinat ansamblul cu o fustă gri midi cu model evantai, completată de o pereche de cizme lungi, din piele întoarsă, în aceeași culoare. 

Însă ceea ce a uimit în tot look-ul ei ales cu atenție a fost culoarea de albastru electric a ojei, o nuanță pe care n-am mai văzut-o până acum purtată în public de către o figură regală de așa importanță.

Înainte să urce pe scena evenimentului pentru a acorda premii cercetătorilor implicați în studiul bolilor rare, soția Regelui Frederik a renunțat la șalul gri, în aceeași culoare cu a fustei, purtat atunci când a sosit la sala de conferințe din capitala regatului.

Regina Mary a Danemarcei

Imaginea 1/4: Regina Mary a Danemarcei

Fanii frumoasei regine i-au lăudat ținuta și silueta foarte suplă, dar au ridicat din sprâncene legat de alegerea lacului de unghii, prea îndrăzneț pentru cutumele regale. „Ar trebui să renunțe la culoarea albastră a unghiilor căci, de când a devenit regină, nu mai poate avea acel aspect casual și lipsit de griji cu care ne-a obișnuit”, scrie un admirator de-ai lui Mary.

Este bine cunoscut faptul că, la casele regale, protocolul cere ca femeile cu rang înalt să afișeze o manichiură în nuanțe cât mai apropiate de cea naturală, culorile puternice fiind privite ca nepotrivite cu statutul regal.

Kate Middleton, sosia britanică a lui Mary, este cel mai bun exemplu în acest sens, prințesa fiind văzută foarte rar cu altă culoare de ojă decât cea nude. Prin urmare, acest lac albastru electric, chiar dacă este în tendințe, poate fi considerat o încălcare a protocolului de către Regina Mary.

Foto: Profimedia, Daily Mail




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mary a Danemarcei, o regină cu reguli vestimentare atipice. A încălcat protocolul manichiurii?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google