Prima pagină » Adevărata dramă a lui Meghan Markle în Marea Britanie. Ducesa îngăima obsesiv: Eu nu am o voce?

Adevărata dramă a lui Meghan Markle în Marea Britanie. Ducesa îngăima obsesiv: Eu nu am o voce?

de Roboțelul @ iDOR.info
adevarata-drama-a-lui-meghan-markle-in-marea-britanie.-ducesa-ingaima-obsesiv:-eu-nu-am-o-voce?

Marea durere a Ducesei de Sussex a fost, cu siguranță, sentimentul că nu aparținea, că nu era valorizată.

Meghan și Kate, Getty Images (2) jpg

Meghan Markle a vorbit despre faptul că nu-și putea folosi vocea, în timp ce era membru activ al Familiei Regale și despre cât de mult prețuia independența.

Meghan și Kate, Getty Images jpg

Beneficiile desigur că au fost multiple, în perioada de glorie regală a Ducesei de Sussex. Și dacă Prințul Harry pare c-ar cocheta cu ideea revenirii în sânul familiei regale britanice, pentru Meghan scenariul pare de-a dreptul traumatic.

Căci, dacă este să analizăm cât de însingurată s-a simțit ea după căsătoria cu Harry, putem să ne dăm seama ușor de ce America a fost cheia rezolvării tuturor problemelor.

De fapt, dacă stăm să punem lucrurile cap la cap, e lesne de văzut că nu a existat rea voință, ci doar o discrepanță majoră de gândire. Căci Meghan nu provine dintr-un mediu regal, iar constrângerile pot da senzația unei neapartenențe.

Ducesa de Sussex nu simțea că-și poate exprima părerile, nu simțea că avea o voce, de aici și multiplele sale devalorizări, urmate de apariția depresiei.

În celebrul interviu al Ducilor de Sussex la Oprah, care a făcut înconjurul lumii, Meghan Markle a fost întrebată direct: ”Ai tăcut tu sau ai fost redusă la tăcere?”. Iar soția lui Harry a răspuns fără ezitare: ”Cea de-a doua variantă.”

Meghan Markle a vorbit despre faptul că nu-și putea folosi vocea în timp ce era membru activ al Familiei Regale și despre cât de mult prețuia independența.

O autoare regală susține că Ducesa de Sussex își exprimase deja această nemulțumire tocmai fiindcă se simțise devalorizată.

Potrivit editorului Sarah Sands de la Mail on Sunday, la un eveniment la care Meghan participa alături de Harry, William și Kate, s-ar fi trezit iritată de modul în care fusese ignorată și a întrebat pe un agresiv: ”Eu nu am o voce?”.

Se spune că episodul marcant ar fi avut loc în timpul unei emisiuni în care erau invitați cei doi prinți și soțiile. Pe vremea aceea, cele două cupluri erau supranumite ”cei patru fabuloși”. Ei bine, în acea emisiune, microfonul pare c-a fost dat doar între cei trei: William, Harry și Kate, moment în care Meghan s-a înfuriat și ar fi formulat întrebarea, într-un mod discret, în așa fel încât nu a fost auzită de nimeni, doar de cei trei vizați.

Foto: Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Adevărata dramă a lui Meghan Markle în Marea Britanie. Ducesa îngăima obsesiv: Eu nu am o voce?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă