Prima pagină » Meghan Markle și cea mai bună prietenă din copilărie au rupt relația după 3 decenii: „Foarte calculată când vine vorba de oameni”

Meghan Markle și cea mai bună prietenă din copilărie au rupt relația după 3 decenii: „Foarte calculată când vine vorba de oameni”

de Roboțelul @ iDOR.info
meghan-markle-si-cea-mai-buna-prietena-din-copilarie-au-rupt-relatia-dupa-3-decenii:-„foarte-calculata-cand-vine-vorba-de-oameni”

Articol publicat 07 Martie 2024

Ninaki Priddy a fost prietenă cu Meghan Markle de la vârsta de doi ani și a fost domnișoară de onoare în 2011, la prima nuntă a fostei actrițe. Relația dintre ele s-a stricat, însă, iremediabil, după trei decenii.

La un moment dat, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Ninaki Priddy a fost și domnișoară de onoare când ducesa de acum a pășit pentru prima dată la altar, acum mai bine de un deceniu, alături de primul ei soț, Trevor Engelson. Meghan și Trevor au fost căsătoriți din 2011 până în 2014. În 2018 devenea soția prințului Harry, căruia i-a dăruit doi copii de atunci.

Ninaki Priddy și Meghan Markle
Ninaki Priddy și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

O prietenie de trei decenii s-a terminat după ce Markle a început să fie mai distantă și mai rece față de vechiul ei cerc de prieteni. Se întâmpla când începea să devină cunoscută grație rolului din serialul „Suits”, scrie Mirror. Mai mult, prietenia de-o viață cu Ninaki a fost serios zguduită când femeia i-a mărturisit lui Meghan că divorțul dintre ea și Trevor i-a cauzat multă durere bărbatului. La acel moment, Markle a refuzat să înțeleagă sentimentele fostului soț, care s-a simțit destabilizat de separarea lor bruscă. 

Priddy a explicat că a Meghan a început să-i răspundă din ce în ce mai rar la mesaje și că a aflat că aceasta începuse să se învârtă în alt cerc de prieteni. Ușor-ușor, s-au îndepărtat de tot. În 2017, într-o discuție cu Daily Mail, femeia declara: „Ceea ce pot spune acum este că Meghan a fost calculată, foarte calculată când vine vorba de oameni și gestionarea relațiilor”. A descris-o, de asemenea, ca având un dezvoltat simț al creării de strategii și că atunci când își îndepărtează prietenii, o face definitiv, fără a le da vreo șansă la negociere. Despre sfârșitul relației lor speciale, Ninaki s spus că a resimțit-o „ca pe o moarte” și că a avut nevoie de o perioadă de doliu. „Chiar și acum, când trec pe lângă un chioșc de ziare, văd un chip care se holbează la mine și care a fost o parte importantă din viața mea”.

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle. Verișorul înstrăinat al actriței, dezvăluiri despre ducesa de Sussex: „Avea „stofă” de vedetă!”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Meghan Markle și cea mai bună prietenă din copilărie au rupt relația după 3 decenii: „Foarte calculată când vine vorba de oameni”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă