Prima pagină » Mi-am luat un portofel ultra-subțire în care încap buletinul și talonul auto

Mi-am luat un portofel ultra-subțire în care încap buletinul și talonul auto

de Roboțelul @ iDOR.info

Am renunțat la portofelul meu scump pentru unul foarte subțire, în care încap buletinul și talonul auto. Noul portofel este foarte slim și mult mai confortabil de purtat în buzunar.

Am făcut un clip video cu ele:

Poate știți că de multă vreme încerc să am un portofel cât mai subțire, am scris și un tutorial pentru asta.

Recent am comandat două portofele de pe eMAG, ambele lăudate ca fiind subțiri. În primul încape bine buletinul românesc, dar nu și talonul auto. Poate fi bun pentru cei care nu au mașină. L-am păstrat pe al doilea, în care încape și talonul.

Portofelul subțire de buletin: este un model Two Bunnies livrat de eMAG, dar l-am văzut vândut și de alți selleri, îl recunosc prin fotografii.

Are un compartiment central mare, două compartimente laterale medii, în care încape un buletin, plus buzunare pentru vreo 6 carduri bancare. Este disponibil în mai multe culori. Pare a fi din piele naturală. Încap și bani în el, dar îndoiți pe jumătate.

Acest portofel are 11 x 8 cm, iar un talon auto are cam 11,5 x 8 cm, deci nu va încăpea.

Portofelul subțire pentru talon auto: este un model Tita. Are 12,5 x 9 cm, iar talonul auto încape în compartimentul său central. Dacă aveți talonul într-o husă transparentă, aceasta va ieși vreo 3-4 mm în afara portofelului, dar nu mă deranjează asta.

Portofelul mai are 2 compartimente laterale în care încape buletinul și altele pentru carduri bancare, inclusiv unul ușor perforat.

Eu țin în portofel talonul auto, buletinul, 1-2 carduri bancare, cardul de la Tesla și atât. Banii îi țin în buzunar, la spate, dar câteva bancnote încap și în portofel, la o adică. Puteți pune în el și un badge sau altceva și tot va fi subtire.

Acest model este negru. Vine împachetat într-o cutie, învelit în folie, fiind mai arătos ca produs. Cineva a avut proasta idee de a ștanța pe el “Piele naturală”, dar asta este viața.

Cineva m-a întrebat pe YT de ce țin talonul auto în portofel și nu în mașină. Dacă ai CASCO, trebuie să arăți talonul auto în original, împreună cu cheile mașinii, în caz că aceasta îți este furată. Asta dovedește că ai fost cât de cât precaut și n-ai înlesnit furtul ei. Dincolo de asta, însă, mereu am ținut talonul în portofel, așa am învățat de la tata și așa mi-a rămas în obicei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mi-am luat un portofel ultra-subțire în care încap buletinul și talonul auto

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă