Prima pagină » Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire

Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire

de Roboțelul @ iDOR.info
mihai-bobonete,-in-doliu.-actorul-si-a-pierdut-unul-dintre-cei-mai-buni-prieteni:-mi-a-fost-sprijin-in-vreme-de-ratacire

Mihai Bobonete e mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe glume, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi. Totuși, nu fiecare zi e roz pentru actor, el trece prin momente cumplite în această perioadă.

Mihai Bobonete, cunoscut din „Las Fierbinți”, e în doliu, după ce unul dintre prietenii lui a murit.

Juratul emisiunii „Românii au talent” a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Comediantul și Laur erau prieteni din copilărie, iar actorul își amintește cu drag de momentele petrecute alături de prietenul său, Laur.

Citește și De ce nu s-a căsătorit niciodată Mihai Trăistariu. Motivul invocat de artist: „Am avut eșecuri în dragoste. Ne-am despărțit, cu inelul de logodnă dat”

„Cand aveam eu vreo 17 ani şi stăteam pe malul Ialomiței prin ceața dimineții de vară, ținand bățul de stuf în mână și aşteptând să plece carasul cu ea sau să o pună pe lat… uitându-mă la Laur, care avea telescopice de la Bucuresti și masina 4×4 a lui Mişi, nu a lui, m-am gandit că ce băiat mişto e Laur şi tot atunci mi-am zis în gând “bă, când o să fiu eu mare, aşa vreau să fiu, ca Laur!”.

De atunci și până acum, am multe întâmplări frumoase, trăite pe lângă Laur, care mi-a și ne-a fost sprijin în vreme de rătăcire la început de drum. Povești frumoase și amintiri minunate, pe care astăzi le vom spune unul altuia la priveghi, pentru că Laur a plecat dincolo, unde sper să fie mai bine sau la fel de frumos precum a fost viața lui aici, printre noi. Drum bun, frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț încât să nu ne amintim an de an de desparțire, altfel cum să mori în zorii zilei de 29 februarie… Rodi, Jung, Cătă… fiți tari!” , a transmis Mihai Bobonete pe rețelele sociale.

Citește și Câţi bani a primit Cătălin Moroşanu pentru cele şapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Suma este uriaşă!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mihai Bobonete, în doliu. Actorul și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni: Mi-a fost sprijin în vreme de rătăcire

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă