Prima pagină » Cât costă noua maşină a lui Mihai Bobonete. Suma e uriaşă, puţini români îşi permit aşa ceva: „Sunt în pas cu moda, am personalizat-o” – Playtech Știri

Cât costă noua maşină a lui Mihai Bobonete. Suma e uriaşă, puţini români îşi permit aşa ceva: „Sunt în pas cu moda, am personalizat-o” – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
cat-costa-noua-masina-a-lui-mihai-bobonete.-suma-e-uriasa,-putini-romani-isi-permit-asa-ceva:-„sunt-in-pas-cu-moda,-am-personalizat-o”-–-playtech-stiri

Mihai Bobonete se află în culmea fericirii, după ce i-a venit mașina mult visată! Comediantul a plătit o sumă uriașă pe ea, dar merită fiecare bănuț. Ce mașină a achiziționat?

Cât a plătit Mihai Bobonete pe noua mașină

Mihai Bobonete se bucură de un succes uriaș. Cu show-uri de stand-up în toată țara, un podcast de succes și un serial pe care toții românii îl adoră, putem spune că actorul stă bine din punct de vedere financiar.

Recent, comediantul și-a cumpărat o mașină la care mulți doar visează. Aflat în culmea fericii, Bobonete a împărtășit vestea și cu fanii lui, pe Instagram, după ce a ajuns acasă „mașina vieții”, așa cum îi spune el, un Lexus RS hibrid în valoare de circa 80.000 de euro.

„Mi-a venit mașină vieții, sunt full Lexus și sunt și in pas cu modă pentru că hibrid, pentru că fără poluare și rămân la părerea că nu există scaune mai confortabile pe categoria asta de mașină!

Mi-am personalizat-o cu vișiniu pe interior și negru la vedere iar sistemul de sonorizare marklevinson este ceva din viitor”, a fost descrierea de la postarea actorului de pe rețelele de socializare.

Noua mașină a lui Mihai Bobonete

Noua mașină a lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, despre finalul serialului Las Fierbinți

Mihai Bobonete face parte din distribuția serialului încă de la primul episod, difuzat în anul 2012, în urmă cu mai bine de 10 ani. Încă de atunci, serialul a devenit un adevărat succes, datorită replicilor, monologurilor, dar și pentru realitatea pe care ne-o prezintă, reflectând viața românilor.

Chiar dacă sunt iubiți de publici și Las Fierbinți înregistrează audiențe record, este posibil ca scenariștii să nu mai găsească subiecte, iar Mihai crede că o astfel de situație poate interveni în scurt timp.

„Cât mai ține Las Fierbinți? Eu cred că mai ține… Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină. Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni.

Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, a spus actorul în cadrul podcastului său.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cât costă noua maşină a lui Mihai Bobonete. Suma e uriaşă, puţini români îşi permit aşa ceva: „Sunt în pas cu moda, am personalizat-o” – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă