Prima pagină » Millie Bobby Brown, cu viitorii socri pe covorul roșu. Actrița din Stranger Things și Jake, alături de Jon Bon Jovi și soția acestuia

Millie Bobby Brown, cu viitorii socri pe covorul roșu. Actrița din Stranger Things și Jake, alături de Jon Bon Jovi și soția acestuia

de Roboțelul @ iDOR.info
millie-bobby-brown,-cu-viitorii-socri-pe-covorul-rosu.-actrita-din-stranger-things-si-jake,-alaturi-de-jon-bon-jovi-si-sotia-acestuia

Articol publicat 04 martie 2024

Millie Bobby Brown a strălucit într-un superb portret de familie pe covorul roșu. Actrița din „Stranger Things” a pozat alături de logodnicul ei, Jake, și de părinții acestuia Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley, în timpul premierei din New York a filmului „Damsel”. 

Este clar că viitori ei socri o adoră, după ce au oferit cele mai dulci poze de familie.

Millie, care joacă în filmul fantasy, a arătat spectaculos într-o rochie Louis Vuitton personalizată, cu crăpătură largă pe picior, în timp ce Jake a optat pentru un look clasic, elegant, într-un costum și cravată neagră. 

Jake și Millie, care s-au logodit în aprilie anul trecut, au fost foarte zâmbitori la această dublă întâlnire pe covorul roșu.

Millie Bobby Brown, despre momentul în care a fost cerută de soție de fiul lui Bon Jovi, ce se putea termina prost. „Inelul mi-a căzut de pe deget”

În februarie, Jon a declarat despre fiul său și partenera acestuia: „Cresc împreună”, a spus el pentru E!News. „Sunt îndrăgostiți nebunește, iar noi îi iubim pe amândoi. Este o călătorie incitantă”.

Cântărețul le- oferit anterior binecuvântarea lui Millie (20 de ani) și Jake (21 de ani), după ce relația lor a fost criticată din cauza vârstelor lor mici.

„Nu știu dacă vârsta contează”, i-a spus Jon lui Andy Cohen la SiriusXM în mai 2023. „Dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună, cred că acesta ar fi sfatul meu cu adevărat: să crească împreună este înțelept. Cred că toți copiii mei au găsit oamenii cu care pot crește împreună și ne plac toți.”

Și părinții lui Millie sunt la fel de susținători.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Millie Bobby Brown, cu viitorii socri pe covorul roșu. Actrița din Stranger Things și Jake, alături de Jon Bon Jovi și soția acestuia

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google