Prima pagină » Peste 500 lei reducere la laptopuri HUAWEI şi oferte cu 30% reducere la aniversarea de 3 ani HUAWEI Store; Avem un cod special pentru voi!

Peste 500 lei reducere la laptopuri HUAWEI şi oferte cu 30% reducere la aniversarea de 3 ani HUAWEI Store; Avem un cod special pentru voi!

de Roboțelul @ iDOR.info
peste-500-lei-reducere-la-laptopuri-huawei-si-oferte-cu-30%-reducere-la-aniversarea-de-3-ani-huawei-store;-avem-un-cod-special-pentru-voi!

Începând de azi HUAWEI e în plină aniversare în România, deoarece magazinul său online, HUAWEI Store sărbătoreşte 3 ani de existenţă. Evident, se lasă cu reduceri aniversare şi nu la 1-2-3 produse, ci la zeci. De la laptopuri la tablete, telefoane, ceasuri, căşti. Pentru a vă ajuta să navigaţi în marea de oferte, am făcut o compilaţie şi liste mai jos şi avem ceva ce nu prea vedeţi aici la Mobilissimo.ro: un cod special de reduceri pe care îl puteţi obţine DOAR de la noi. Găsiţi mai jos toate bunătăţile, inclusiv laptopul MateBook D16 cu CPU i5 sau Huawei P60 Pro cu ceas cadou.

Cât ţin ofertele?

Ofertele sunt disponibile între 11 şi 31 martie 2024, iar pe lângă pachete promoţionale, cu cadouri pe lângă produsele ce au primit reducere deja, veţi avea şi premii la concurs. Am ales 5 produse ale căror oferte mi s-au părut cele mai interesante:

1. HUAWEI MateBook D 16 i5 (16 GB + 512 GB)/ i9 (16 GB + 1 TB)

Laptopul HUAWEI MateBook D16 i5 (16 GB + 512 GB stocare) vine cu cadou la pachet, căştile Huawei FreeBuds 5i şi reducere specială cu codul special „AMOBILISSIMO500” pentru comunitatea Mobilissimo.ro. De ce am ales acest produs ca vedetă? Pentru că are cea mai consistentă reducere (sare de 1200 de lei dacă pui şi reducerea aniversară, şi cea Mobilissimo şi vinzi căştile primite cadou).

HUAWEI MateBook D 16 i5

Laptopul se remarcă prin dimensiunea mai mare de clasicul 15.6 inch, ducându-se la 16 inch cu al său panou luminos şi cu muchii înguste. Puteţi opta pentru versiunea cu putere de procesare sporită Core i9, dacă vreţi să îl aveţi future proof pe ani buni. Şasiul său preponderent metalic îi asigură robusteţe şi cu toate astea lasă loc şi pentru o baterie de 70W, are oferă până la 9 ore de utilizare. Adică o zi completă de muncă la birou, de creaţie, de scris, de editat foto/video.

HUAWEI MateBook D 16 i5

Toate într-un corp cu greutate de doar 1.7 kilograme. Are şi tastatură numerică şi foarte important pentru familişti, e silenţios, dacă doarme cel mic pe aproape. Bun şi acum un calcul rapid: pornim de la 4499 lei în varianta Intel i5, scădem 500 lei cu codul nostru special de mai jos. Am ajuns la 3999 lei, un chilipir pentru un laptop cu ecran aşa mare şi CPU aşa potent. 

Nu uitaţi şi de versiunea sa cu procesor Intel i9, 16 GB RAM şi 1 TB stocare, care primeşte la pachet căştile FreeBuds 5 şi o reducere de 400 de lei.

2. HUAWEI P60 Pro

HUAWEI P60 Pro

În acest caz avem două beneficii: 15% extra reducere prin cupon direct şi cadou, un HUAWEI WATCH FIT 2. Vorbim aici despre flagship-ul HUAWEI pe anul 2023, care s-a remarcat prin modelul de marmură de pe spate, iar fiecare unitate de telefon era diferită de alta, prin acel model Rococo de inspiraţie italiană. Avem pe HUAWEI P60 Pro un ecran foarte luminos şi imersiv, cu muchii înguste. Camera ne-a fost companion de nădejde, atât pe ploaie în Munchen, filmând o piesă în premieră a Irinei Rimes, cât şi la festivalul Spotlight, pe Calea Victoriei.

E un telefon de încredere pentru mers la festival, vacanţe, filmări noaptea, dar şi ascultat muzică la difuzoarele stereo şi se încarcă rapid, dacă eşti mereu pe fugă. Are diafragma cu deschidere variabilă, care oferă un Bokeh la nivel de DSLR. Acum pică sub 4300 de lei cu codul ANIVERSARE15.

3. HUAWEI Watch 4 Series

HUAWEI Watch 4 Series

Aici primiţi cadou căştile FreeBuds 5i şi 15% reducere prin cupon direct. Am văzut seria Watch 4 în primăvara lui 2023 şi am fost impresionat cel mai mult de funcţia de evaluare a 7 metrici de sănătate într-un minut. Poate cel mai tare sub-test mi s-a părut cel pulmonar, care implică să sufli în microfon şi să tuşeşti. Are şi eSIM, deci încă o bilă albă şi e fabricat din titan, deci rezistă la „tăvăleală”. Ce îl separă ca estetică de alte ceasuri e că are sticlă sferică de safir, ecranul fiind uşor bombat. Şi aduce şi un panou Always on LTPO, util pentru a afişa mereu informaţii utile, dar fără a consuma prea mult. Varianta de bază se duce sub 2130 de lei cu codul „ANIVERSARE15„.

4. Orice model HUAWEI Watch GT 3 Pro

HUAWEI Watch GT 3 Pro

Un clasic, Watch GT 3 Pro, mai bine zis orice model al său vine la pachet cu căştile FreeBuds 5i cadou şi 15% reducere prin cupon direct. Îmi amintesc că atunci când am testat Huawei Watch GT 3 Pro am fost impresionat de materialele folosite aici: titaniu, safir, ceramică. Rezistă la scufundări şi la apă sărată, deci e numai bun de luat în vacanţă. Are şi GNSS cu 5 sisteme, deci poziţionarea globală este ce trebuie şi nu te vei rătăci niciodată. Plus monitorizare SpO2, monitorizare a temperaturii pielii, EKG şi senzor puls. Evident şi zeci de exerciţii sportive şi ghid de alergare tip maraton sau jogging. Cel mai ieftin model, cel de bază pică sub 1300 de lei folosind codul „ANIVERSARE15„.

5. HUAWEI Watch Ultimate

HUAWEI Watch Ultimate

Ceasul pentru aventurieri de la HUAWEI, Watch Ultimate primeşte şi el o reducere de 15% prin cupon direct, dar şi cadou căşti FreeBuds 5i. Este construit din materiale premium, cu o carcasă din Liquid Metal pe bază de zirconiu. E perfect apt de scufundări, rezistând până la 100 de metri adâncime. Poate detecta peste 100 de tipuri de antrenament şi este compatibil atât cu Android, cât şi cu iOS. Cel mai impresionant lucru? Faptul că autonomia ajunge la 2 săptămâni. Iar bateria se încarcă în 60 de minute. Are grijă inclusiv de sistemul tău circulator, prin detectare rigidităţii arteriale. Poate monitoriza saturaţia de oxigen (SpO2) pe parcursul zilei şi are şi mod special de expediţii, pentru cei care se aventurează în sălbăticie. Review avem aici. Aici preţul de bază este 3999 lei, dar dacă aplici codul „ANIVERSARE15” te duci la 3450 de lei.

Alte cupoane directe de reducere – valabile toată luna martie

  • 15% extra reducere prin cupon direct la majoritatea produselor (pentru detalii, se vor consulta termenele şi condiţiile campaniei)
  • 20% extra reducere prin cupon direct pt tabletele MatePad 11, MatePad SE
  • Huawei MatePad SE 10.4 Wi-Fi scade sub 890 de lei cu codul „ANIVERSARE20„)
  • Huawei MatePad 11 2023 6 GB + 128 GB ajunge de la 2000 lei la 1600 lei cu codul „ANIVERSARE20
  • 30% extra reducere prin cupon direct pentru WATCH FIT SE – ajunge la 296 lei cu cod “ANIVERSARE30
  • FreeBuds 5 Coral Orange – ajunge la 492 lei cu cod “ANIVERSARE30”
  • 60% – 70% reduceri directe de preţ la serviciile de service şi garanţie extra

Codul special Mobilissimo.ro:

Nu uitaţi de codul special, care aduce o reducere de 500 de lei pe Huawei Store şi e valabil pentru modelele MateBook D16 cu i5 şi i9 pentru comunitatea Mobilissimo.ro. Codul este „AMOBILISSIMO500„.

Alte oferte:

HUAWEI

Sunt promoţii de neratat şi la telefoanele midrange din seria nova 11, excelente pentru selfie-uri, dar şi la căştile HUAWEI FreeClip, cu cel mai original design văzut de mine şi FreeBuds Pro 3, daily driverul meu. Cine cumpără un Nova 11 la 1889 lei poate primi reduceri la căşti FreeBuds 5i, Watch GT 44 sau GT 3 Activ. HUAWEI Free Clip (review aici) vine cu livrare gratuită, garanţie extinsă şi cadou: o brăţară Huawei Band 8. Plus reducere la Huwei Care şi Huawei Care Pro. Preţ final de 999 lei.

Concurs Huawei Store: Aniversare cu Stil

Concurs Huawei Store

Pe lângă toate ofertele de mai sus, Huawei STORE are şi un concurs pentru voi. Cei care intră pe pagina de concurs de AICI şi răspund la întrebarea „Care este aniversarea ta specială de anul acesta pot câştiga unul dintre cele două ceasuri Huawei Watch GT3, unul în varianta de 42 mm White LEather şi unul de 46 mm Black Fluoroelastomer. Concursul ține până pe 31 martie 2024.

Alte oferte găsiți AICI




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Peste 500 lei reducere la laptopuri HUAWEI şi oferte cu 30% reducere la aniversarea de 3 ani HUAWEI Store; Avem un cod special pentru voi!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă