Prima pagină » Primul lucru pe care Cillian Murphy l-a făcut după ce a terminat filmările pentru Oppenheimer: Trebuia să mă relaxez

Primul lucru pe care Cillian Murphy l-a făcut după ce a terminat filmările pentru Oppenheimer: Trebuia să mă relaxez

de Roboțelul @ iDOR.info
primul-lucru-pe-care-cillian-murphy-l-a-facut-dupa-ce-a-terminat-filmarile-pentru-oppenheimer:-trebuia-sa-ma-relaxez

Articol publicat 01 martie 2024

În cadrul unui interviu oferit pentru People, Cillian Murphy a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a terminat filmările pentru „Oppenheimer”. Actorul irlandez, în vârstă de 47 de ani, a fost însoțit de colegii săi Robert Downey Jr. și Emily Blunt, care au vorbit despre prietenia legată pe platourile de filmare. 

Emily Blunt a fost cea care a deschis subiectul despre pasiunea lui Murphy pentru brânză, dezvăluind că actorul a consumat exagerat de multă după terminarea filmărilor. „Brânza este o decompresie grozavă”, spune actrița. 

Ulterior, Murphy a recunoscut că „a mâncat multă brânză” după ce a interpretat rolul savantului J. Robert Oppenheimer în filmul premiat. Când a fost întrebat de ce a ales să consume lactate în acea perioadă, actorul a spus că „trebuia să mă relaxez”. 

Cillian Murphy și Emily Blunt/ Profimedia

Cillian Murphy și Emily Blunt/ Profimedia

Citește și: Fiul cel mic al lui Cillian Murphy debutează la Hollywood. Aran are 16 ani și va juca alături de Jenna Ortega într-un film regizat de Taika Waititi

Actorul, care anterior a spus că s-a răsfățat cu multă brânză în timpul grevei SAG-AFTRA, susține că era deja bine aprovizionat cu acest aliment și trebuia să-l consume. „Am primit atât de multă brânză gratuită. Brânză bună, cheddar și parmezan”, a spus el. 

Dieta nebună pe care Cillian Murphy a ținut-o pentru rolul din „Oppenheimer”

Emily Blunt a declarat că Cillian Murphy, colegul ei din „Oppenheimer”, „era atât de emaciat” după transformarea în J. Robert Oppenheimer, notează eonline.com. Blunt, care o interpretează pe soția personajului lui Murphy, Kitty Oppenheimer, a dezvăluit că actorul din „Inception” a suferit o transformare dramatică pentru rolul părintelui bombei atomice.

„Și-a luat un angajament monumental”, a spus ea pentru Extra. „Era în stare să mănânce doar o migdală în fiecare zi. Era atât de slăbit”.

Citește și: Ce a răspuns Cillian Murphy, starul din „Oppenheimer”, când a fost întrebat dacă ar fi acceptat să-i dea viață lui Ken în filmul „Barbie”. La asta nu se aștepta nimeni

Murphy a recunoscut anterior că a urmat o dietă strictă pentru acest rol, pentru a surprinde cu exactitate look-ul omului de știință.

„Ca actor, îmi place să mă joc cu propriul corp pentru a crea un personaj, iar Oppenheimer avea o formă fizică și o siluetă foarte distincte, pe care am vrut să le surprind cu precizie”, a declarat el pentru New York Times. „A trebuit să slăbesc destul de mult, am lucrat și cu cei de la costume, Oppenheimer era foarte slăbit, consuma doar martini și țigări.”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primul lucru pe care Cillian Murphy l-a făcut după ce a terminat filmările pentru Oppenheimer: Trebuia să mă relaxez

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă