Prima pagină » Prințesa Anne, elegantă în compania fostului ei iubit, nimeni altul decât fostul soț al Reginei Camilla

Prințesa Anne, elegantă în compania fostului ei iubit, nimeni altul decât fostul soț al Reginei Camilla

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-anne,-eleganta-in-compania-fostului-ei-iubit,-nimeni-altul-decat-fostul-sot-al-reginei-camilla

Ca de fiecare dată, este o frumusețe clasică. Singura fiică a Reginei Elisabeta a impresionat și de data aceasta: mama Zarei Tindall a optat pentru o apariție stilată, în culori neutre, la Festivalul de la Cheltenham.

Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (7) jpg

Prințesa Anne, definiția eleganței. Apariție sofisticată, cu cizme lungi, din piele întoarsă și ruj roz

Așa cum bine a învățat-o celebra și regretata sa mamă, Prințesa regală Anne nu lasă problemele care zguduie monarhia britanică s-o perturbe sau să i se citească asta pe chip. O doamnă desăvârșită, cu maniere impecabile, sora Regelui Charles a fost o încântare și de data aceasta!

Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages (2) jpg

Cea mai harnică membră regală muncește cât pentru doi și spune prezent la toate evenimentele la care reușește să ajungă. După ce a încântat asistența cu apariția sa în roșu la slujba dedicată Zilei Commonwealth-ului de la Catedrala Westminster, Prințesa regală Anne s-a întrecut din nou pe sine, într-un ansamblu deschis la culoare, din cale afară de estetic!

Prințesa Anne la  Cheltenham Festival, GettyImages

Imaginea 1/7: Prințesa Anne la Cheltenham Festival, GettyImages

Sora Regelui Charles a fost incredibil de suavă într-un palton din stofă, crem, pălărie asortată, mănuși albe, geantă maro și cizme lungi, din piele întoarsă. Și întrucât Anne face totul conform protocolului regal, nu a încălțat tocuri pe gazon, una din regulile importante de etichetă, ci cizme cu platformă.

Prințesa Anne, Profimedia jpg

Anne întreținut zeci de minute cu fostul soț al Reginei Camilla, Andrew Parker Bowles, în cea de-a doua zi a Festivalului de la Cheltenham. Acesta a fost, de altfel, și iubitul din tinerețe al Prințesei Anne, cei doi și Camilla alcătuind un trio amoros incendiar în anii ’70.

Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles la Festivalul de la Cheltenham, Profimedia

Imaginea 1/3: Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles la Festivalul de la Cheltenham, Profimedia

Mai multe pentru tine…

Niciodată Prințesa Anne nu a fost ”prinsă în off-side”, din punct de vedere vestimentar! Și asta fiindcă știe dumnezeiește regulile de etichetă și protocoalele.

Pe lângă outfit-urile atât de potrivite vârstei și statutului, nu o dată Prințesa Anne și-a reintegrat în garderobă elemente pe care le purta și în tinerețe, iar asta fiindcă silueta i- permite. Chiar recent a făcut furori în paginile revistelor de modă, după ce a îmbrăcat o rochie pe care o purtase prima dată la 26 de ani. Este drept, rochia reciclată a fost accesorizată diferit.

Prințesa regală și-a etalat-o cu grație silueta fără de cusur la Dubai, în cadrul celui de-al doilea turneu regal al anului pe care l-a început, la începutul lunii martie.

Prințesa Anne în Dubai, Instagram jpg

Foto: Getty Images & Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Anne, elegantă în compania fostului ei iubit, nimeni altul decât fostul soț al Reginei Camilla

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă