Prima pagină » Ray, fiul lui Jack Nicholson, este leit tatăl său. Tânărul și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubita sa, modelul Sara Sampaio

Ray, fiul lui Jack Nicholson, este leit tatăl său. Tânărul și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubita sa, modelul Sara Sampaio

de Roboțelul @ iDOR.info
ray,-fiul-lui-jack-nicholson,-este-leit-tatal-sau.-tanarul-si-a-facut-debutul-pe-covorul-rosu-alaturi-de-iubita-sa,-modelul-sara-sampaio

Articol publicat 17 martie 2024

Ray Nicholson, fiul lui Jack Nicholson, și-a făcut debutul public pe covorul roșu alături de iubita sa, modelul Sara Sampaio. Tânărul în vârstă de 32 de ani este leit tatăl său. 

Ray a fost fotografiat alături de Sara, la petrecerea Vanity Fair de la Oscaruri, pe 10 martie.

A fost prima dată când cuplul a pozat împreună pe covorul roșu.

Ray Nicholson este și el actor. Jack, câștigătorul a trei premii Oscar, a declarat despre fiul său că i-a moștenit bărbia și maxilarul puternic.

„Se mișcă la fel ca mine. E mult limbaj corporal. Nu ratezi picioarele lui Nicholson. Cineva trebuia să le moștenească, săracul. Sunt utile, dar scurte”, spunea Nicholson pentru Vanity Fair în 1994. 

„Majoritatea bebelușilor nu au bărbie proeminentă. Nu a fost însă și cazul lui Ray. Abia așteptați să-l puneți într-o reclamă la ceva produse pentru bărbierit.”

*EXCLUSIVE* Sara Sampaio and Ray Nicholson enjoy some Christmas shopping in Beverly Hills

Ray Nicholson, fiul lui Jack Nicholson. Profimedia

Ray și Lorraine (33 de ani) sunt copiii lui Nicholson (86 de ani) cu Rebecca Broussard, cea cu care actorul a trăit o poveste de dragoste din 1989 până în 1994.

Jack mai are patru copii din alte relații: Jennifer (60 de ani), Caleb (52 de ani), Honey (43 de ani) și Tessa (29 de ani)

Jack Nicholson

Jack Nicholson în Chinatown (1974). Profimedia

„Le-am citit mereu, încă din copilărie. Cred că aceasta este responsabilitatea unui tată”, a mărturisit Nicholson, într-o discuție despre copiii săi. „I-am dus să vadă și lucruri care știam că s-ar putea să nu le placă – operă, balet. Le place să meargă cu mine la meciuri. Și se simt confortabil în show business”.

Jack Nicholson l-a descris pe Ray ca fiind foarte hotărât: „Ray s-ar putea să nu-ți spună exact ce are de gând să facă, dar când își pune mintea cu ceva, se va ține de acel lucru, indiferent de ce voi spune eu sau oricine altcineva”, a mai dezvăluit actorul din „Batman”.

jack (2)

Jack Nicholson și fiul său, Ray Nicholson. Profimedia

Nicholson nu a mai apărut într-un film din 2010, când a jucat alături de Reese Witherspoon și Paul Rudd în comedia romantică „How Do You Know”.

A câștigat premiile Oscar pentru rolurile din „One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „As Good As It Gets” și „Terms of Endearment”.

Ultima apariție publică a lui Nicholson a fost în mai 2023, la un meci al celor de la Los Angeles Lakers, la care a mers cu Ray.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ray, fiul lui Jack Nicholson, este leit tatăl său. Tânărul și-a făcut debutul pe covorul roșu alături de iubita sa, modelul Sara Sampaio

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google