Prima pagină » Picanterii despre Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William: 24 h între logodnă și nuntă

Picanterii despre Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William: 24 h între logodnă și nuntă

de Roboțelul @ iDOR.info
picanterii-despre-rose-hanbury,-presupusa-amanta-a-printului-william:-24-h-intre-logodna-si-nunta

În ultimele săptămâni, numele ei a dominat titlurile din lume. Căsătorită cu David Cholmondeley, se zvonește că ar avea o relație cu Prințul William, mai exact, din 2019, când Kate Middleton era însărcinată cu al treilea copil.

Odinioară, Rose Hanbury și Kate Middleton erau bune prietene. FOTO: Profimedia

Ochii, bârfele și speculațiile se concentrează asupra lui Rose Hanbury și a presupusei sale aventuri cu moștenitorul tronului, dar poate că ar trebui să aprofundăm mai mult în căsătoria marchizilor de Cholmondeley. Această relație a fost subiectul unor zvonuri nesfârșite de când a început în urmă cu 15 ani.

„Cea mai bună patidă din Anglia”, așa era descris omul de afaceri David Cholmondeley în cercurile sale elitiste. Potrivit „Daily Mail”, marchizul a moștenit, când a ajuns la 30 de ani, o avere de 112 milioane de lire sterline și are în posesie mai multe castele, precum domeniul Norfolk, Castelul Cholmondeley (Cheshire) și Houghton Hall.

Rose Hanbury, despre care presa vuiește că e amanta Prințului William, avea 19 ani când a început să se insinueze pe lângă David Cholmondeley, pe atunci în vârstă de 42 de ani. „Tatler” notează că a fost nevoie de șase ani pentru ca cei doi să meargă la altar și să pună capăt vieții de desfrâu a marchizului.

Numai că și nunta a fost marcată de bârfe. În primul rând, pentru că nimeni nu-l vedea pe David Cholmondeley cu verigheta pe deget: „Familia lui David renunțase la ideea de a se căsători și de a-și întemeia o familie, dar el își dorea un moștenitor”, nota „Daily Mail’.

De asemenea, frapantă a fost viteza curioasă cu care s-a întâmplat totul: cuplul a anunțat logodna în iunie 2009, iar a doua zi, Emma, mama lui Rose, a confirmat că fiica ei era însărcinată cu gemeni. Acest lucru a fost relatat în „The Telegraph”. Nunta, care a avut loc la Chelsea Town Hall (Londra), a avut loc la 24 de ore după logodnă, iar bebelușii s-au născut trei luni mai târziu.

Rose Hanbury, fosta prietenă a lui Kate și presupusa amantă a lui Will. FOTO: Profimedia

Imaginea 1/6: Rose Hanbury, fosta prietenă a lui Kate și presupusa amantă a lui Will. FOTO: Profimedia

Zvonurile potrivit cărora această căsătorie ar fi o acoperire care ar aduce beneficii ambelor părți au fost constante încă de la început. Motivul exact al grabei (sau al nevoii) marchizilor de a avea o familie în atenția publicului este încă necunoscut, dar se pare că, adevărul este că nu împart același pat. Potrivit unei surse apropiate „irlandezilor”, Rose Hanbury este „singură” și „din ce în ce mai izolată”, întrucât are alături de ea un „soț care este mai mult plecat, decât prezent” (începe să semene cu romanele clasice victoriene). A fost o perioadă foarte singuratică. Informațiile apărute în „New Idea”, artă că Rose Hanbury a mers fără soțul său la o cină de stat a lui Donald Trump în 2019, iar David Cholmondeley a făcut același lucru în 2021. Amintiți-vă că în 2019 a ieșit la iveală presupusa idilă dintre ea și Prințul William…

De asemenea, potrivit „Lainey Gossip”, cei doi soți ar fi trăit vieți separate, marchizul locuind la adresa sa din Paris, în timp ce Rose Hanbury locuiește în Norfolk

FOTO: Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Picanterii despre Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William: 24 h între logodnă și nuntă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google