Prima pagină » S-a întâmplat din nou: o companie din China lansează un produs Apple înaintea Apple

S-a întâmplat din nou: o companie din China lansează un produs Apple înaintea Apple

de Roboțelul @ iDOR.info
s-a-intamplat-din-nou:-o-companie-din-china-lanseaza-un-produs-apple-inaintea-apple

În urmă cu trei ani, Apple înregistra un brevet pentru un nou model de AirPods, care include un ecran tactil pe cutia de încărcare a căștilor. Acest ecran ar putea oferi posibilitatea de a configura setări ale căștilor, fără să mai accesezi meniul telefonului, dar astfel de funcții nu au ajuns încă pe căștile Apple. O companie din China pare însă că a fost impresionată destul de mult de acest concept încât a decis să îl creeze și să îl pună la vânzare, încălcând fără nicio problemă brevetul Apple.

AirPods cu ecran pe cutia de încărcare, deja disponibile în China

Nu știm exact cum se numește compania care produce aceste AirPod-uri contrafăcute, însă putem vedea clar că pe cutie este folosit logo-ul și numele Apple. Design-ul general este cel al modelelor AirPods Pro, însă cutia este extrem de diferită. Exact ca în imaginea care descria brevetul Apple, cutia acestor „AirPods” este acoperită pe partea din față de un touchscreen cu o interfață grafică simplă și intuitivă.

Aici pot fi accesate butoane virtuale, care pot oferi control rapid pentru mai multe funcții. Interfața este bazată pe „pagini”, pentru diverse tipuri de control, iar în partea de sus a ecranului pot fi observate câteva pictograme de status utile: ora exactă, conectivitatea Bluetooth și nivelul de baterie pentru fiecare cască în parte și pentru cutie.

Mai mult ca sigur, astfel de căști vor fi greu de cumpărat în Europa sau SUA, întrucât multe produse contrafăcute, precum aceste AirPods cu display vor fi reținute la vamă în urma unor controale. Totuși, cei care își doresc căști cu display extern au și alte opțiuni. Acestea nu sunt primele căști cu display pe exteriorul cutiei de încărcare care ajung pe piață. Anterior, JBL a adus astfel de căști pe piață, cu modelul Tour 2 Pro. Desigur, orice consumator nou de energie va duce la o reducere a autonomiei căștilor, deci probabil că cei care își doresc o pereche de căști care să reziste cât mai mult la o singură încărcare, nu își vor dori căști cu ecran pe cutie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: S-a întâmplat din nou: o companie din China lansează un produs Apple înaintea Apple

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type