Prima pagină » vivo X Fold3 va debuta pe data de 26 martie; Avem un teaser ce face aluzie la o greutate redusă

vivo X Fold3 va debuta pe data de 26 martie; Avem un teaser ce face aluzie la o greutate redusă

de Roboțelul @ iDOR.info
vivo-x-fold3-va-debuta-pe-data-de-26-martie;-avem-un-teaser-ce-face-aluzie-la-o-greutate-redusa

După multe leak-uri la activ iată că astăzi vivo X Fold3 are o dată de lansare bătută în cuie, fiind vorba despre ziua de 26 martie 2024 atunci când telefonul pliabil va debuta în China. De fapt vorbim despre o serie de pliabile, compusă din modelul de bază X Fold3 și varianta X Fold3 Pro. Avem câteva detalii mai jos.

În primul rând aruncăm o privire asupra teaser-ului oficial care sugerează o greutate redusă pentru noul pliabi, poate o amenințare pentru Honor Magic V2 cu cele 231 grame ale sale. Vedem o balama metalică subtilă și o talie slim a telefonului atunci când este deschis. Ecranul extern ocupă mare parte din zona frontală iar în spate iese în evidență uriașul modul foto cu optică ZEISS.

vivo X Fold3

Pe seama informațiilor cunoscute, Fold3 de la vivo va avea procesor Snapdragon 8 Gen2 și baterie de 5500 mAh, iar varianta sa Pro un Snapdragon 8 Gen3 și baterie de 5800 mAh. Primim ecran extern de 6.53 inch, ecran pliabil de 8.03 inch și ceva cu adevărat interesant, două scannere de amprente ultrasonice.

Sunt șanse ca modelul Pro să aibă și cameră telephoto periscop. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: vivo X Fold3 va debuta pe data de 26 martie; Avem un teaser ce face aluzie la o greutate redusă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google