Prima pagină » Samsung Galaxy M15 apare în imagini detaliate, battery phone gata de lansare (6000 mAh)

Samsung Galaxy M15 apare în imagini detaliate, battery phone gata de lansare (6000 mAh)

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-m15-apare-in-imagini-detaliate,-battery-phone-gata-de-lansare-(6000-mah)

Finalul de săptămână ne aduce un leak nou pentru smartphone-ul de buget Samsung Galaxy M15, care pare gata de lansare în câteva zile. Imaginile pe care le vedem aici provin de la celebrul zvonac Evan Blass și ne prezintă telefonul pe două nuanțe de albastru și un gri metalic arătos. Discutăm și despre dotări mai jos. 

Galaxy M15

Ca design nu avem nimic special la prima vedere, alura de telefon entry-level fiind vizibilă prin prisma panoului frontal cu muchii foarte groase, o bărbie și pe deasupra decupaj picătură pentru camera selfie. Spatele arată mult mai bine, cu o cameră triplă a la Galaxy S23, doar prin amplasare desigur. 

Galaxy M15

Din punct de vedere hardware avem aici un ecran AMOLED FHD+ 90Hz de 6.5 inch, cameră principală de 50 mpx și procesor octa-core MediaTek Dimensity 6100+, plus bateria generoasă de 6000 mAh. Cel mai probabil nu vom trece de 25W ca putere de alimentare.

Să vedem și prețul! 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy M15 apare în imagini detaliate, battery phone gata de lansare (6000 mAh)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type