Prima pagină » Samsung Galaxy Z Fold 5 vs. Fold 4: ce s-a îmbunătățit?

Samsung Galaxy Z Fold 5 vs. Fold 4: ce s-a îmbunătățit?

de Roboțelul @ iDOR.info

Samsung Galaxy Z Fold 5 este ultimul model al seriei, mai ușor și mai subțire comparativ cu Fold 4. Cu procesor îmbunătățit, în comparație cu Galaxy Z Fold 4, ultima variantă de smartphone de la Samsung Galaxy Fold oferă o experiență deosebită de gaming, multitasking, dar și una cinematografică. Îți prezentăm, în cadrul materialului următor, ce s-a îmbunătățit la ultimul model și care sunt avantajele oferite de acesta.
Comparație generală între Samsung Galaxy Z Fold 5 și Fold 4
Samsung Galaxy Z Fold 5 și Fold 4 sunt două modele impresionante de smartphone-uri pliabile produse de gigantul tehnologic Samsung. Prin natura lor inovatoare, aceste dispozitive reprezintă o revoluție în industria telefoanelor mobile, aducând o serie de caracteristici și specificații tehnice avansate. Poți afla de aici mai multe informații, îți recomandăm să citești articolul până la final, să descoperi ce s-a îmbunătățit.

Galaxy Z Fold 5 are 253 de grame, fiind cu 10 grame mai ușor față de versiunea anterioară. Pliat, are 13,4 milimetri uniform distribuiți, în timp ce Galaxy Z Fold 4 măsoară 15,8 milimetri la balama și 14,2 milimetri la marginea exterioară. Extins, Galaxy Z Fold 5 are o grosime de 6,1 milimetri, în timp ce predecesorul său măsoară 6,3 milimetri. Un procesor îmbunătățit crește performanța Galaxy Z Fold 5 cu 18%, GPU cu 32% și NPU cu 25%, față de Galaxy Z Fold4.
Galaxy Z Fold 5 dispune de o nouă balama, cu șină duală, mai rezistentă, dar și de un rating IPX8 pentru rezistența la apă.
Descriere și caracteristici Galaxy Z Fold 5
Ecran de 7.6 inch
Samsung Galaxy Z Fold 5 are cel mai bun ecran de până acum. Deși masiv, la prima vedere, se strânge pentru a deveni potrivit pentru orice buzunar. Cu toate acestea, în varianta simplă sau în cea extinsă, ecranul este uimitor, oferind productivitate sporită în muncă, o experiență de gaming pe care nu ai atins-o până acum și vizionare cinematografică, odată ce ecranul este extins și ajunge la dimensiunile unei tablete.
Imagini de excepție
Ești în mijlocul acțiunii oricând, cu un ecran luminos, care emite până la 1.750 de niți, pentru o vizibilitate clară, chiar și în lumină directă. Ecranul frontal are o cameră de 10 MP. Pentru ecranul principal, designerii au optat pentru o Cameră Under Display ascunsă de 4MP. Pe spate, Galaxy Z Fold 5 este echipat cu o cameră Wide de 50 MP, o cameră Ultra Wide de 12 MP și o cameră Telephoto de 10 MP. Acestea permit realizarea unor fotografii clare, îmbunătățite prin performanța procesorului și a unui software bazat pe inteligență artificială.
Un sistem avansat al camerei foto îți transformă telefonul într-un studio mobil cu Space Zoom 30x. Cu Dual Preview, Capture View și Expert RAW, poți fotografia, reînregistra, mări și edita, cu rezultate spectaculoase.
Procesor îmbunătățit, baterie eficientă
Samsung Galaxy Z Fold 5 dispune de un procesor de înaltă performanță, Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, un ajutor de nădejde pentru gaming, dar și în multitasking. Bateria uriașă, de 4400 mAh (tipică), oferă 21 de ore de vizionare de filme sau 73 de ore de muzică, cu o singură încărcare.
Multi Window pentru rezolvarea sarcinilor multiple
Acum este mai simplu ca oricând să rezolvi sarcini multiple, având trei ferestre pe un singur ecran. Schimbarea între aplicații devine facilă. Bara de activități susține cel mult 12 activități simultane. Dacă adaugi S Pen la setul de instrumente, obții productivitate și gestionare eficientă a sarcinilor.
Aspect și durabilitate
Samsung Galaxy Z Fold 5 are un cadru din Armor Aluminium menit să ofere protecția produsului, în timp ce noul Flex Hinge, cu șină dublă, garantează o pliere mai puternică și mai durabilă.
Creat în nuanțe care se inspiră din natură, noul Samsung Galaxy Z Fold 5 pune la dispoziție și culori exclusive, doar în magazinul online.
Îmbunătățiri și noutăți
Dual Preview
Previzualizarea este o funcție de care dispui la Samsung Galaxy Z Fold 5 și care îți permite să faci ajustările necesare înaintea fotografiei perfecte.
Multi Control
Ce spui de colaborarea între dispozitive? Cu Samsung Galaxy Z Fold 5 poți realiza acest lucru. Controlul multiplu îți permite să utilizezi o tastatură și un mouse pe telefon și pe Galaxy Tab S9. Astfel, ai mai mult spațiu la dispoziție, deoarece tableta se poate dubla ca și un al doilea ecran, pentru ca tu să copiezi și să lipești, să tragi și să plasezi text și imagine. Vei avea astfel, o mai bună gestionare a activității personale sau profesionale.
Creat cu planeta în gând
Preocuparea pentru planetă se regăsește până și în materialele din care este realizat Samsung Galaxy Z Fold 5. Modelul prezintă o varietate mai mare de materiale reciclate decât generațiile anterioare, inclusiv sticlă reciclată pre-consum și aluminiu și plastic reciclat post-consum, provenite din plase de pescuit aruncate, butoaie de apă și sticle PET.

Samsung Galaxy Z Fold 5 aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în comparație cu modelul Fold 4. Acestea includ un design mai rafinat, caracteristici suplimentare și optimizări care îmbunătățesc experiența globală a utilizatorului. Cu fiecare versiune apărută, Samsung oferă inovație și aduce tehnologia în fiecare aspect al vieții. Pentru a te bucura chiar acum de toate avantajele oferite de acest model, intră online și achiziționează varianta potrivită nevoilor și gusturilor tale!

Sursa foto:
https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-fold5/buy/#trade-in




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy Z Fold 5 vs. Fold 4: ce s-a îmbunătățit?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type