Prima pagină » Infinix Hot 40i – entry level cu stocare 256GB UFS; ce credem

Infinix Hot 40i – entry level cu stocare 256GB UFS; ce credem

de Roboțelul @ iDOR.info

Uite Infinix Hot 40i pareri si pret Romania. Astazi avem ceva interesant pentru fanii/cititorii site-ului nostru 🙂 In acest nou articol parcurgem un entry-level (cu elemente mid-range) elegant, bine echipat si per total, interesant 🙂 Este vorba despre smartphone-ul Hot 40i al brand-ului chinezesc Infinix.

Prima data va aducem in atentie detalii despre pret. Va precizam ca device-ul este la vanzare in tari precum Cehia, Polonia si Germania pentru pretul echivalent cu 148 euro (versiune 8GB RAM/256GB).

Avand in vedere prezenta destul de consistenta a producatorului pe online-ul romanesc (site-ul mpstore.ro comercializeaza modele Infinix), ne asteptam ca device-ul sa fie lansat curand si la noi in tara pentru aproximativ 735 lei. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

Inchidem partea introductiva prin a va mentiona cateva din dotarile oferite de device. Avem stocare rapida tip UFS, panou LCD bine pus la punct, conectivitate generoasa, baterie ok si un procesor decent de performant.

Increzatori ca toate cele mentionate suna bine pentru voi, haideti sa demaram cu partea de prezentare device. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va dorim o lectura cat mai placuta.

Infinix Hot 40i pareri

CE NE PLACE LA DEVICE

# Infinix Hot 40i pareri – Configuratia este interesanta

Inainte de toate, va precizam ca echipa GadgetLab a compus articol fratelui mai mare Infinix Hot 40 Pro.

Revenim la subiectul zilei de azi, in speta Hot 40i. Primul aspect care fura privirea este fara discutie setup-ul 8GB RAM LPDDR4 + 256GB stocare UFS 2.2. Pentru un telefon de acest gen (entry-level cu parti mid-range), setup-ul este mult prea mult. Insa, atat timp cat pretul device-ului este unul adecvat, nu avem nimic impotriva dansului 🙂

Legat de procesorul prezent pe telefon, producatorul a optat pentru chipset-ul Unisoc T606. Inainte de a va preciza cateva detalii despre acest chipset (cum performeaza in Antutu), scoatem in evidenta ceva cool 🙂

Observam ca in ultima perioda, device-urile lansate cu procesoare Unisoc au aparut ca ciupercile dupa ploaie 🙂 Aici ne referim la tablete si telefoane realizate de brand-uri chinezesti precum Blackview, Umidigi, Doogee, Cubot, Ulefone, Oukitel etc.

Aspectul interesant este ca si marii producatori precum Infinix, Motorola, Nokia, ZTE au ales sa lanseze terminale motorizate de propulsoare Unisoc. Acest aspect ne indica faptul ca MediaTek si Qualcoom ignora momentan procesoarele entry-level iar motoristul chinez Unisoc a profitat de portita ramasa deschisa.

Revenim la smartphone-ul Infinix. Hot 40i dispune de chipset-ul Unisoc T606. Principalele 2 atuuri ale acestui procesor sunt performantele decente (intre 200.000 – 220.000 puncte in Antutu 9) si suportul pentru stocare de tip UFS. Ne pare bine sa vedem ca Infinix a profitat de capabilitatea chipset-ului Unisoc (suporta UFS) si si-a echipat telefonul cu stocare UFS 2.2 (256GB capacitate). Excelent 🙂

CATEVA SCURTE OBSERVATII

Apropo de telefoane accesibile echipate cu mult RAM si stocare (UFS), avem ceva cool pentru voi 🙂 Noi am testat 2 smartphone-uri motorizate de 12GB RAM/256GB: Motorola G84 5G (review) si Motorola G54 5G Power (review).

Ca si fapt divers, noi am mai compus cateva articole pentru telefoane dotate cu chipset-ul Unisoc T606 (prezent pe modelul Infinix). Aici evidentiem ZTE Blade V50 Vita, Umidigi A15C, Motorola Moto G04 si Nokia G22.

Infinix Hot 40i pareri

# Display-ul este surprizator de bun

Infinix a pus pe dispozitiv un panou 6.56 inci LCD HD+ (1612×720 pixeli). Nimic neobisnuit pana aici.

Aspectele care se evidentiaza sunt refresh-ul 90Hz, rata touch sampling de 180Hz, luminozitatea de aproape 500 niti (480), spectrul culoare DCI-P3 si ratia ecran/corp de aproape 84%. Nu-i rau pentru un telefon din zona entry-level 🙂

# Infinix Hot 40i pareri – Baterie ok si conectivitate generoasa

In ceea ce priveste acumulatorul, avem combo-ul 5000mAh + incarcare rapida 18W. Fast charging-ul 18W prezent pe device este slab pentru anul 2024. Insa, pentru un telefon entry level/mid-range, noi consideram ca este in regula 🙂

Ca si conectivitate, va ‘avertizam’ ca terminalul este bine (spre excelent) pus la punct 🙂

Avem 4G, WiFi 802.11 ac, NFC, Bluetooth 5.0, USB C, scanner amprente (pe lateral), Dual SIM, MicroSD dedicat, jack 3.5mm, Radio FM, GPS/AGPS/GLONASS si diversi senzori (giroscop, accelerometru, compas, lumina, proximitate, motor de vibratii, deblocare faciala). Ce-ti poti dori mai mult ?! 🙂

# Ce alte dotari interesante ne mai ofera device-ul ?

# Camera principala cu senzor 50MP, flash LED quad

# Camera selfie 32MP cu flash LED dual

# Carcasa eleganta si slim (8.3mm)

# Audio/certificari – DTS, Hi-Res si WIDVINE L3+

Infinix Hot 40i pareri – CONCLUZIE

Infinix Hot 40i este un terminal atractiv 🙂 Device-ul ne ofera un pachet cu dotari bine pus la punct si o configuratie echipata cu multa stocare si cu un CPU suficient de potent. Asta este important.

In ceea ce priveste pretul, 148 euro – 735 lei este destul de bine. Cand device-ul o sa ajunga in Romania, ideal ar fi ca dansul sa nu depaseasca pragul de 650 lei.

UITE RESTUL DE CARACTERISTICI TEHNICE

  • Sistem de operare Android 13 cu interfata XOS 13.0
  • 163.59mmx75.59mmx8.30mm si 190 grame
  • Difuzor pe marginea de jos
  • Carcasa din plastic; culori – negru, auriu, albastru, verde

Sursa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Infinix Hot 40i – entry level cu stocare 256GB UFS; ce credem

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă