Prima pagină » Se conturează seara de muzică electronică de la IntenCity. Ce artişti urmează să vină la ediţia 2024 – GAZETA de SUD

Se conturează seara de muzică electronică de la IntenCity. Ce artişti urmează să vină la ediţia 2024 – GAZETA de SUD

de Roboțelul @ iDOR.info
se-contureaza-seara-de-muzica-electronica-de-la-intencity.-ce-artisti-urmeaza-sa-vina-la-editia-2024-–-gazeta-de-sud

Fraţii Dimitri Vegas şi Like Mike, cunoscuţi DJ de origine greco-belgiană, se vor afla mai mult ca sigur, pe scena IntenCity Festival din acest an. Echipa festivalului a publicat luni o nouă fotografie din seria „Ghiceşte artistul”, care poate fi suprapusă perfect pe una dintre fotografiile artiştilor. În plus, organizatorii au oferit şi un indiciu care validează aceste nume. „Sunt mai mult decât un duo pe scenă”, se menţionează în postarea de pe pagina de Facebook a festivalului, aluzie la faptul că Dimitri Vegas şi Like Mike au şi o legătură de sânge.

„Misterul continuă la IntenCity Festival! 
IntenPeople, e timpul să afli noi nume care vor face parte dintr-un line-up de excepție la cea de-a treia ediție a festivalului. Dar înainte te vom lăsa să ghicești și să câștigi bilete pentru tine și un prieten. Hint: Sunt mai mult decât un duo pe scenă”, este mesajul echipei IntenCity.

Dimitri Vegas si Like Mike

Celebrul duo de DJ s-a aflat pe locul I într-un top de 100 de DJ realizat de DJ Mag, în anii 2015 şi 2019, şi pe locul al doilea în alte 6 ediţii ale topului, inclusiv anul trecut. Dimitri Vegas şi Like Mike au mai fost prezenţi în România, la UNTOLD Festival.

Cei doi au avut colaborări cu Afrojack, Armin van Buuren, Daddy Yankee, David Guetta, Era Istrefi, Fatboy Slim.

Zilele trecute, a fost confirmat primul artist care va participa la cea de-a treia ediţie IntenCity, în perioada 28-30 iunie. Este vorba despre DJ-ul Alan Walker.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Se conturează seara de muzică electronică de la IntenCity. Ce artişti urmează să vină la ediţia 2024 – GAZETA de SUD

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google