Prima pagină » Kate Middleton se simte abandonată de Prințul William. Ce se întâmplă cu relația celor doi – Playtech Știri

Kate Middleton se simte abandonată de Prințul William. Ce se întâmplă cu relația celor doi – Playtech Știri

de Roboțelul @ iDOR.info
kate-middleton-se-simte-abandonata-de-printul-william.-ce-se-intampla-cu-relatia-celor-doi-–-playtech-stiri

Publicul nu are acces la informații cu privire la starea de sănătate și procesul de recuperare după intervenția chirurgicală suferită de Prințesa de Wales. O povară grea a căzut acum pe umerii moștenitorului coroanei, iar acesta pare copleșit de îndatoririle pe care le are de îndeplinit. O sursă din interiorul Palatului a dezvăluit că Kate Middleton se simte „abandonată” de Prințul William.

Prințul William încearcă să îi înlocuiască pe Regele Charles și Prințesa de Wales

În timp ce Prințesa de Wales și Regele Charles sunt în recuperare, multe dintre îndatoririle regale au fost preluate de Prințul William.

Implicarea sa în viața publică se pare că a creat unele probleme în căsnicia sa. O sursă din interiorul Palatului susține că Kate Middleton s-ar fi simțit „abandonată” de Prințul William.

Kate Middleton „s-a simțit abandonată de soțul ei”

În ciuda faptului că primele mărturii făcute de surse din apropierea cuplului vorbeau despre implicarea totală a moștenitorului coroanei, care i-a fost alături soției în acele momente dificile, se pare că acum, din pricina obligațiilor pe care acesta le are de îndeplinit, Kate se simte singură.

„Ea s-a simțit abandonată de soțul ei”, a declarat pentru InTouch o persoană din interiorul palatului, adăugând că „William și-a asumat mai multe îndatoriri regale acum că Charles se luptă cu cancerul, iar asta l-a îndepărtat de Kate. Se pregătește să preia tronul.”

Kate Middleton se simte „abandonată” de Prințul William. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Foto: Profimedia

„Au nevoie de el mai mult acum decât oricând

Atenția Prințului ar fi acum îndreptată mai mult către Casa Regală. Aceeași sursă a precizat că William „trebuie să se concentreze mai mult asupra soției sale și a copiilor. Au nevoie de el mai mult acum decât oricând. Kate a încercat să fie înțelegătoare, dar a ajuns într-un punct în care are nevoie din nou de aceeași presupusă îngrijire atentă”.

De-a lungul anilor, Kate Middleton a fost lăudată de nenumărate ori de experții regali tocmai pentru înțelegerea de care a dat dovadă când venea vorba despre îndatoririle partenerului său de viață, ca moștenitor al coroanei. Este însă de înțeles faptul că acum, în condițiile în care se  recuperează după o intervenție chirurgicală, are nevoie mai mult ca oricând de sprijinul soțului său.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Kate Middleton se simte abandonată de Prințul William. Ce se întâmplă cu relația celor doi – Playtech Știri

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă