Prima pagină » Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

de Roboțelul @ iDOR.info
serviciul-de-internet-vodafone-a-picat-in-aproape-toata-romania;-ce-spun-utilizatorii?

Trăin în secolul vitezei, momentul în care informația e doar la un click (sau tap) distanță și e evident că remarcăm imediat atunci când internetul nu merge. Ei bine, iată că astăzi (07.03.2024), în jurul orei 11:30, mai mulți abonați Vodafone România au remarcat că internetul fix a încetat să funcționeze în mai multe locații din țară. Imediat s-a iscat o discuție și pe grupul nostru de Facebook – Mobilissimo, astfel că am aflat ce spun utilizatorii. Îi mulțumim cu această ocazie lui Nicolae Minga, membru ce a deschis subiectul cu privire la probleme.

Aceste probleme au fost semnalate și pe Down Detector, iar la o oră distanță pare că problemele încep a se diminua. Conform site-ului au fost raportate probleme în București, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca, Târgoviște, Iași, Brașov. 

Se pare că au apărut blocări, site-urile se încărcau greu, iar viteza era considerabil mai slabă. A fost raportată o defecțiune majoră în București, dar în mod bizar problema s-a extins în multe zone ale României. 

După cum spuneam mai sus, conexiunea revine treptat la normal. Dacă cumva încă întâmpinați probleme, e recomandat un restart modemului cu pricina. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Serviciul de internet Vodafone a picat în aproape toată România; Ce spun utilizatorii?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă