Prima pagină » Soția lui Bruce Willis, revoltată după ce s-a spus că în viața actorului nu mai există bucurie! Emma Heming: Încetați să mai speriați oamenii!

Soția lui Bruce Willis, revoltată după ce s-a spus că în viața actorului nu mai există bucurie! Emma Heming: Încetați să mai speriați oamenii!

de Roboțelul @ iDOR.info
sotia-lui-bruce-willis,-revoltata-dupa-ce-s-a-spus-ca-in-viata-actorului-nu-mai-exista-bucurie!-emma-heming:-incetati-sa-mai-speriati-oamenii!

Articol publicat 05 martie 2024

Declarațiile potrivit cărora viața lui Bruce Willis ar fi „lipsită de bucurie”, din cauza demenței, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu aproape doi ani, au înfuriat-o pe soția lui, Emma Heming Willis.

Zilele trecute, Emma a citit un articol despre boala soțului ei, iar ulterior a avut o reacție într-un videoclip postat pe Instagram, ea fiind deranjată de faptul că s-a spus că bucuria ar lipsi din viața lui. 

Citește și:  Emma Heming, soția lui Bruce Willis, e sprijinul numărul 1 al actorului, în lupta lui cu demența, dar vrea să-i ajute și pe alții: „Mă chinui cu vina”

*EXCLUSIVE* Bruce Willis and Emma Heming spend their day shopping in Brentwood

Bruce Willis și Emma Heming. Brentwood. 2018. Profimedia

„Titlul spune practic că în viața soțului meu nu mai există bucurie”, a spus Emma, care a continuat șirul mărturisirilor: „Ce pot să vă spun este că acest articol este departe de adevăr. Încetați să mai speriați oamenii, să le spuneți că dacă au fost diagnosticați cu o boală neurodegenerativă viața s-a sfârșit. Nu exist așa ceva. Este contrariul, de fapt!”, a mai spus ea.

Citește și:  Starea lui Bruce Willis se degradează accelerat. Un prieten apropiat spune că actorul nu mai poate citi și nu mai poate vorbi normal

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a renunțat la actorie în 2022, după ce a fost diagnosticat cu afazie. În februarie 2023, Moore și actuala lui soție au dezvăluit că boala lui s-a agravat, acesta fiind diagnosticat cu demență frontotemporală.

Ce spunea actuala soție a lui Bruce Willis despre starea lui de sănătate

Emma a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei în timpul unui interviu pentru Today și a declarat că viața întregii ei familii a fost afectată de situația lui Willis.

„Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Iar asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Când se spune că aceasta este o boală care afecteză întreaga familie, chiar este”, a explicat Emma.

Citește și: Bruce Willis, susținut la fiecare pas de soția cu 23 de ani mai tânără. Emma Heming, dovezi de dragoste pe rețelele sociale

Heming a mărturisit, de asemenea, că fiicele lor au învățat să devină mult mai empatice de când au grijă de tatăl lor.

„Le învață atât de multe, cum să aibă grijă de cineva și să iubească.. este cu adevărat un lucru frumos în toată această tristețe”, a spus ea.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Soția lui Bruce Willis, revoltată după ce s-a spus că în viața actorului nu mai există bucurie! Emma Heming: Încetați să mai speriați oamenii!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă