Prima pagină » „Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu”. Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

„Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu”. Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

de Roboțelul @ iDOR.info
„sotul-meu-n-ar-posta-niciodata-asta,-dar-o-fac-eu”.-jessica-biel,-poze-in-care-justin-timberlake-isi-arata-patratelele-de-pe-abdomen

Jessica Biel e o soție mândră. La câteva zile după ce a participat alături de partenerul ei de viață, Justin Timberlake, la petrecerea Vanity Fair de după gala Oscar, actrița a postat o poză în care artistul își arată abdomenul cu pătrățele.

„Soțul meu n-ar posta niciodată astea, dar EU O VOI FACE. Cu plăcere”, a scris Jessica în dreptul pozelor în care Justin face pe durul și cuceritorul. Acesta își ridică tricoul și își etalează abdomenul plat, cu pătrățele perfect definite.

Citește și: Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Reacțiile nu au fost chiar pozitive

Reacțiile nu au fost chiar cele așteptate, mulți dintre internauți fiind de părere că Justin nu-și merită popularitatea, mai ales după ultimele controverse, inclusiv legate de înșelat și de un comportament toxic în relația cu Britney Spears, căreia i-ar fi cerut să facă avort pe când erau împreună.

„Am fi preferat să nu o faci”; „Cu plăcere? Nu toate suntem date pe spate de soțul tău”; „Da, și el ar face-o. E plin de el. Un sfat: postează-te și promovează-te pe tine, nu pe el”; „Nimeni nu-l vrea. Păstrează-l”; „Jessica făcând tot ce poate pentru ca soțul ei să fie relevant”; „Nu, mersi” – sunt câteva dintre comentariile cu cele mai multe like-uri.

Citește și: Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Jessica Biel și Justin Timberlake au început o relație în 2007, după ce s-au cunoscut la o petrecere surpriză într-un club privat. În octombrie 2012 s-au căsătorit în Italia.

Starul pop se pregătește să plece în turneul dedicat noului său album, „Everything I Thought It Was”. Primele show-uri sunt stabilite pentru America de Nord și vor începe în 29 aprilie, în Vancouver, Canada. Urmează spectacole în Europa, iar prima parte a turneului se va încheia în iulie, la Kentucky. Etapa a doua a turneului va începe din toamnă și va include opt spectacole în SUA și Canada.

Au trecut mai bine de șase ani de când Timberlake și-a lansat ultimul album de studio, „Man Of The Woods”, care a debutat direct în vârful topului Billboard 200 din SUA și a inclus single-uri ca „Filthy”, „Supplies”, „Say Something” și „Man Of The Woods”.

Galerie foto




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: „Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu”. Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google