Prima pagină » Synology anunţă lansarea BeeStation:

Synology anunţă lansarea BeeStation:

de Roboțelul @ iDOR.info
synology-anunta-lansarea-beestation:
Home
Comunicate
BUCUREŞTI, (07.03.2024, 12:14)

Synology anunţă lansarea BeeStation: soluţia perfectă pentru stocarea şi gestionarea datelor personale în Cloud

Într-un pas semnificativ către simplificarea şi accesibilitatea stocării datelor personale în cloud, Synology a dezvăluit astăzi BeeStation, un gadget inovator destinat celor ce caută o soluţie eficientă şi uşor de utilizat. BeeStation promite să transforme procesul de salvare, gestionare şi partajare a fişierelor într-o experienţă adaptabilă oricărui stil de viaţă, fără taxe de abonament şi cu un control total asupra datelor private.

Lewis Sheng, Product Manager Synology Inc., a subliniat importanţa BeeStation în cadrul ecosistemului Synology, afirmând:

„Timp de aproape două decenii, Synology a fost lider în furnizarea de soluţii NAS, oferind caracteristici avansate pentru entuziaştii şi profesioniştii din domeniul tehnologiei. BeeStation reprezintă răspunsul nostru la o altă nevoie esenţială. Acesta combină toate funcţiile de gestionare a fişierelor şi de backup într-o soluţie hardware şi software mai accesibilă şi simplificată.”

Comunicat furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19133




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Synology anunţă lansarea BeeStation:

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă