Prima pagină » Teo Trandafir a fost înșelată: Lipsise de acasă 3 zile și nu l-am întrebat nimic. Cum a trecut peste suferința în dragoste

Teo Trandafir a fost înșelată: Lipsise de acasă 3 zile și nu l-am întrebat nimic. Cum a trecut peste suferința în dragoste

de Roboțelul @ iDOR.info
teo-trandafir-a-fost-inselata:-lipsise-de-acasa-3-zile-si-nu-l-am-intrebat-nimic.-cum-a-trecut-peste-suferinta-in-dragoste

Invitată la podcastul moderat de Ilinca Vandici, Teo Trandafir a vorbit și despre viața ei personală. În general, vedeta este foarte discretă atunci când vine vorba despre partenerul de viață, însă de data aceasta și-a făcut curaj și a făcut dezvăluiri despre infidelitatea unui fost partener.

În anul 1990, Teo Trandafir s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir, dar au divorțat după șapte ani, din cauza programului încărcat al acestuia. În anul 2012, prezentatoarea TV a ajuns din nou în fața altarului cu Constantin Iosef, un fost rugbist pe care l-a cunoscut pe Facebook. Nunta lor a avut loc pe malul lacului Buftea, însă au divorțat după doar 7 luni de căsnicie.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, declara Teo Trandafir, după divorțul de Constantin Iosef.

„Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea. Pe mine poți să mă înșeli liniștit”

Una dintre relațiile vedetei de la Kanal D2 s-a terminat din cauza infidelității. Teo Trandafir a povestit cum a gestionat situația, deși inițial a crezut că poate trece peste o astfel de greșeală în căsnicie.

,,Războiul a început acasă”. Mamele și soțiile soldaților ruși ,,se iau la trântă” cu Kremlinul. Cine sunt femeile care se luptă cu Putin

Recomandări

,,Războiul a început acasă”. Mamele și soțiile soldaților ruși ,,se iau la trântă” cu Kremlinul. Cine sunt femeile care se luptă cu Putin

„De fiecare dată altceva. Uneori n-a mers pentru că el era foarte… e în continuare… cu piciorul în prag. Nu, noi nu facem asta. Alteori pentru că nu-mi era fidel. Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea. Pe mine poți să mă înșeli liniștit. N-am nicio treabă. Oricum, repet… nu caut. La un moment dat am simțit eu că se întâmplă neîntâmplata. Era el așa cumva… mai cu capsa pusă. Parcă mi s-a părut mie. Parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon”, a povestit Teo Trandafir în podcastul „Te ascult”.

Potrivit unica.ro, prezentatoarea și-a amintit că a început să își spună sieși: „«Ești nebună! (…) Dacă și tu ai început să-ți pui întrebări de astea înseamnă că lumea s-a întors cu fundul în sus» și era adevărat”.

fostul-sot-al-lui-teo-trandafir-am-iubit-un-ideal-locuiam-in-case-separateIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

„Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors”

Teo Trandafir își amintește că fostul partener a lipsit de acasă timp de 3 zile, iar ea nu i-a cerut nicio explicație la momentul respectiv. Ulterior, ea nu a mai putut să treacă peste infidelitatea iubitului și au pus punct poveștii de dragoste.

Campania ,,Roșia Montană” critică rolul nefast al politicienilor în dosarul proiectului minier eșuat: „Drepturile roşienilor şi ale cetăţenilor români nu sunt negociabile”

Recomandări

Campania ,,Roșia Montană” critică rolul nefast al politicienilor în dosarul proiectului minier eșuat: „Drepturile roşienilor şi ale cetăţenilor români nu sunt negociabile”

„Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors. Și la un moment dat cred că l-am întrebat, dar nu îmi aduc aminte și n-a avut o justificare. Nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă. Lasă că trecem peste. Avem o viață împreună, vom drege! Dar n-am dres-o. Eu am așteptat s-o dregem și n-am făcut nimic, am așteptat și la un moment dat am intrat în panică! Și o femeie când intră în panică, indiferent de sexul ei biologic, devine armă mortală și cred că ai trăit momentul în care ce era al tău trebuia să fie al tău”, a dezvăluit ea.

„Nu pierzi mare lucru, în afară de moarte, nimic nu e ireparabil, oamenii vin și pleacă”

Deși pare a fi o femeie foarte puternică și greu de doborât, Teo Trandafir a recunoscut că a suferit enorm din dragoste. Prezentatoarea a avut momente când nu își mai găsea puterea de a merge mai departe.

„Au fost perioade în care am suferit îngrozitor, în care am zis că nu mă mai ridic, că am pierdut pe cineva. Viața mea s-a schimbat o perioadă, dar de mături de pe jos, te pui în fotoliul tău și descoperi că te poți uita inclusiv la serialul pe care-l vedeai înainte, că știi că după despărțire nu mai poți nimic”, a afirmat ea.

Cioloș îl acuză pe Ciolacu că „a subminat grav apărarea statului român” în dosarul Roșia Montană. „A distribuit ştiri false despre despăgubiri închipuite”

Recomandări

Cioloș îl acuză pe Ciolacu că „a subminat grav apărarea statului român” în dosarul Roșia Montană. „A distribuit ştiri false despre despăgubiri închipuite”

„Nu pierzi mare lucru, în afară de moarte, nimic nu e ireparabil, oamenii vin și pleacă”, a subliniat Teo.

„M-aș vedea în fața altarului, dragostea nu are nimic de-a face cu asta”

Întrebată dacă mai crede în dragoste, după toate experiențele prin care a trecut de-a lungul anilor, vedeta de la Kanal D2 a răspuns:

„Stai să mă gândesc. Nu știu unde aș putea-o găsi: la mine în casă nu e, iar la serviciu nu e. În rest, doar să o găsesc în mașină. Umblu foarte puțin, sunt un om antisocial. Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită”, a afirmat prezentatoarea tv.

Pe de altă parte, ea spune că s-ar mai vedea în fața altarului, însă nu neapărat din iubire. „M-aș vedea în fața altarului, dragostea nu are nimic de-a face cu asta, am 56 de ani curând. Dar dacă mi se întâmplă ceva și nu mai pot avea grijă de mine? Trebuie să fie cineva acolo!”

Google News Urmărește-ne pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Teo Trandafir a fost înșelată: Lipsise de acasă 3 zile și nu l-am întrebat nimic. Cum a trecut peste suferința în dragoste

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă