Prima pagină » Primele imagini cu Motorola Edge 50 Pro ajung pe web! Cum arată cel mai nou flagship al companiei?

Primele imagini cu Motorola Edge 50 Pro ajung pe web! Cum arată cel mai nou flagship al companiei?

de Roboțelul @ iDOR.info
primele-imagini-cu-motorola-edge-50-pro-ajung-pe-web!-cum-arata-cel-mai-nou-flagship-al-companiei?

Multe companii au lansat flagship-uri importante la începutul acestui an. După Samsung, OnePlus, Xiaomi sau HONOR, iată că vine și rândul Motorola. Compania pregătește modelul Edge 50 Pro, succesor direct pentru varianta Edge 40 Pro, evident. Azi au apărut pe web randări realiste cu acest model, însoțite de specificații. Mai jos avem detalii.

Ca în fiecare an, telefonul ar trebui să se vândă în mai multe piețe, sub nume diferite. În SUA va fi cunoscut drept Motorola Edge+ (2024), în China ar sosi drept Motorola Edge X50 Ultra, în Europa ar trebui să sosească drept Edge 50 Pro. Vedem terminalul pe 3 nuanțe distincte: negru, alb și violet. Pare că telefonul adoptă o textură mată, în stilul „sandstone”, iar pe alb vine cu un design marmorat interesant.

Modulul foto e integrat subtil aici, modul de tranziție amintindu-mi cumva cu ceea ce a făcut OPPO odată cu lansarea modelului Find X3 Pro. Procesul de îndoire al sticlei ar fi un procedeu destul de dificil pentru obținerea acestui efect. Se pare că în spate găsim un ssenzor principal de 50 MP cu deschidere F/1.4, unul ultrawide, dar și o cameră telephoto care ar trebui să ofere zoom optic 3X. 

Edge 50 Pro are display curbat de 6.7 inch în diagonală, iar refresh rate-ul său este de 165Hz. Sub capotă găsim un procesor Snapdragon 8 Gen 3, baterie de 4500 mAh, iar alimentarea se realizează la 125W pe fir, respectiv 50W wireless. Telefonul ar sosi în configurație cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare.

Randările fac referire la o lansare pe 3 aprilie, dar nu e clar dacă e data la care va fi anunțat oficial telefonul. E posibil ca Motorola să anunțe acest model prima dată în China, iar ulterior să sosească la nivel global.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Primele imagini cu Motorola Edge 50 Pro ajung pe web! Cum arată cel mai nou flagship al companiei?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă