Prima pagină » Actrița Rebel Wilson spune că a fost obligată contractual să rămână supraponderală timp de ani de zile

Actrița Rebel Wilson spune că a fost obligată contractual să rămână supraponderală timp de ani de zile

de Roboțelul @ iDOR.info
actrita-rebel-wilson-spune-ca-a-fost-obligata-contractual-sa-ramana-supraponderala-timp-de-ani-de-zile

Actrița australiană Rebel Wilson a dezvăluit că a fost obligată contractual să rămână supraponderală în timpul filmărilor pentru filmele musical de comedie „Pitch Perfect” și că clauza a rămas în vigoare și după terminarea ultimului lungmetraj, relatează Business Insider.

Actrita Rebel Wilson la premiera din 2017 a filmului „Pitch Perfect 3” Foto: Chris Pizzello / Associated Press / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 44 de ani a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat zilele trecute jurnaliștilor de la The London Times, ea afirmând că în timpul filmărilor celor 3 filme Pitch Perfect, în care a jucat personajul numit „Amy Grasa”, contractul ei conținea o clauză care îi interzicea să își schimbe dramatic înfățișarea timp de un an după filmări.

La momentul respectiv ea purta mărimea 50-52 la îmbrăcăminte iar clauza prevedea că greutatea ei nu putea fluctua cu mai mult de 4,5 kilograme în timpul filmărilor celor 3 lungmetraje lansate între 2012 și 2017.

Wilson a dezvăluit de asemenea că la începutul carierei sale ea a luat o decizie conștientă de a se face mai putțin atrăgătoare deoarece considera că o va ajuta să aibă mai mult succes în roluri de comedie.

„Știam că nu voi fi luată în serios ca o Cate Blanchett sau Nicole Kidman, dar mi-am dat seama că, cu cât ești mai mare, cu atât mai mult râde publicul”, a spus ea, subliniind că „a fost o decizie cu adevărat asumată de a arăta urât” și că „a făcut parte din planul meu”.

Wilson a relatat că a decis în 2019 să ducă un stil de viață mai sănătos după ce un medic specializat în fertilitate i-a spus că ar avea o șansă mai bună de a concepe prin fertilizare în vitro dacă pierde din greutate.

Ea spune însă că nu toată lumea a susținut-o în decizia ei.

„Oamenii au crezut că îmi voi pierde lucrul care mă diferenția în carieră, jucând personajul gras și amuzant și ei voiau ca eu să continui cu asta”, le-a spus ea jurnaliștilor de la The Times.

Actrița a slăbit peste 30 de kilograme într-un an

În pofida scepticismului unora, Wilson a reușit să slăbească 34 de kilograme în anul după care a luat decizia, relatându-le la momentul respectiv celor de la Today că a făcut acest lucru fără diete extreme, ci făcând mișcare fizică și adoptând un regim ridicat în proteine și cu puțin zahăr.

Rebel Wilson în 2021 (FOTO: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia)

În pofida unei cariere de succes care a inclus roluri în filme precum Bridesmaids și Isn’t It Romantic, ea a afirmat într-un interviu separat acordat recent revistei People că a „primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât orice film pe care l-am făcut vreodată”.

În luna ianuarie ea a povestit că a luat din nou în greutate 13,6 kilograme din cauza stresului legat de muncă.

De-a lungul carierei sale ea a primit mai multe premii ale industriei cinematografice și de muzică, printre care două premii MTV Movie Awards în 2013 pentru primul film Pitch Perfect.

În 2020 ea a fost „răsplătită” însă și cu o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă actriță într-un rol secundar datorită interpretării sale din musicalul fantasy Cats.

Wilson nu a fost însă singura care nu a convins în acest lungmetraj care a plecat acasă cu 6 Zmeure de Aur, acordate în fiecare an celor mai slabe producții din industria cinematografică.

Ca întotdeauna, poți afla mai multe informații noi din industria cinematografică, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actrița Rebel Wilson spune că a fost obligată contractual să rămână supraponderală timp de ani de zile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă