Prima pagină » Al doilea magazin Decathlon din Brașov se va deschide luna viitoare, în zona Coresi • Economie Biz Brasov

Al doilea magazin Decathlon din Brașov se va deschide luna viitoare, în zona Coresi • Economie Biz Brasov

de Roboțelul @ iDOR.info
al-doilea-magazin-decathlon-din-brasov-se-va-deschide-luna-viitoare,-in-zona-coresi-•-economie-biz-brasov

Construcția celui de-al doilea magazin Decathlon, speicalizat în comercializarea articolelor spotive, a fost finalizată, iar potrivit surselor din piață acesta se va deschide luna viitoare. Potrivit autorizxației de construire emisă de Primăria Brașov anul trecut magazinul va avea o suprafață construită de 6.746 mp și o suprafață desfășurată de 7.505 mp, fiind vorba de o clădire cu parte și etaj.

Compania franceză este prezentă pe piaţa de retail sportiv din România din 2009 şi are aproximativ 1600 de angajati, având 31 de magazine deschise în România.

Grupul de origine franceza este al doilea lant de retail de articole sportive din Europa si ocupa la nivel mondial locul al patrulea ca vanzari, dupa Wal-Mart,  Intersport si Foot Locker.

Michel Leclercq, fondatorul companiei, a deschis in 1976 primul magazin cu autoservire specializat in vanzarea de articole sportive, in apropierea orasului Lille din nordul Frantei. Divizia de productie a fost infiintata in 1986. Compania are acum divizii specializate pentru cercetare si design, productie, logistica si retail. Actionarii Decathlon sunt Mulliez Group, fondatorul si proprietarul lantului Auchan (44%), familia Leclerq (43%) si angajati ai companiei (13%).

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Al doilea magazin Decathlon din Brașov se va deschide luna viitoare, în zona Coresi • Economie Biz Brasov

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type