Prima pagină » HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

de Roboțelul @ iDOR.info
hmd-a-lansat-smartphone-uri-la-preturi-sub-800-ron.-cu-ce-specificatii-vin

Vineri, 26 Aprilie 2024, ora 06:49

1135 citiri

HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse.

În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson, responsabil global pentru produse și marketing la HMD, a subliniat caracteristicile cheie ale seriei, inclusiv prețurile accesibile și posibilitatea de reparare a dispozitivelor de către utilizatori, în parteneriat cu iFixit.

Potrivit lui Ferguson, ecranul unui HMD Pulse Pro ar putea fi înlocuit pentru 50 de euro, în timp ce o baterie nouă costă 20 de euro, oferind astfel o alternativă economică la înlocuirea completă a telefonului.

Cu ce funcții vin noile smartphone-uri

Modelul de top, HMD Pulse Pro, este echipat cu un ecran de 6,65 inch, rezoluție HD și rată de refresh de 90Hz. Telefonul funcționează cu un procesor Unisoc T606, asistat de 6GB RAM și oferă 128GB de stocare internă, extensibilă prin card de date.

Sistemul de operare este Android 14, iar bateria înlocuibilă de 5000 mAh promite o longevitate remarcabilă cu suport pentru 800 de cicluri de încărcare complete. Telefonul dispune de o configurație de camere ce include un senzor principal de 50 MP și unul secundar de 2 MP, în timp ce camera frontală este de asemenea de 50 MP.

HMD Pulse+ vine cu multe din specificațiile modelului Pro, dar are doar 4GB RAM și o încărcare mai lentă a bateriei, de 10W. HMD Pulse, cel mai accesibil model, reduce și mai mult specificațiile, cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, având camera principală de 13MP.

Toate modelele sunt rezistente la apă conform standardului IP52 și vor fi disponibile în diverse culori. Modelul Pulse+ și Pulse vor fi disponibile începând din mai, la prețurile de 699 lei, respectiv 599 lei. HMD Pulse Pro va fi disponibil ulterior la un preț de 179 euro în Europa.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile

Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,…

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto….




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă