Prima pagină » Am găsit un vendomat Telerenta de unde poți închiria iPhone și alte dispozitive

Am găsit un vendomat Telerenta de unde poți închiria iPhone și alte dispozitive

de Roboțelul @ iDOR.info
am-gasit-un-vendomat-telerenta-de-unde-poti-inchiria-iphone-si-alte-dispozitive

Închiriomat? Am văzut acest aparat de închiriat dispozitive, montat de Telerenta în mall-ul Promenada, nivelul -2.m Nu că trăim vremuri interesante?

Din ce mi-am dat seama, este construit de cei de la Bob Concierge, care fac vendomate cam pentru orice mărime de produs. În acesta al Telerenta erau câteva iPhone-uri și alte telefoane, plus o tabletă. Un ecran tactil mare spunea prețurile de închiriere.

Am apăsat câteva butoane acolo. Help-ul spunea că vendomatul îți generează un cod QR pe care-l scanezi cu telefonul tău și te duce pe site-ul de închiriere, că este nevoie de cont și card pentru a face asta, dar ideea este că se poate face și poți ridica un dispozitiv chiar de acolo.

Mie îmi place ideea Telerenta. A explicat-o Mariciu mai bine aici. Mi se pare un serviciu de nișă, dar pot fi multe scenarii în care ai nevoie să închiriezi pentru o perioadă un televizor, telefon, consolă, soundbar, tabletă și ce altceva mai au în sistem. Poate vrei un televizor în plus în apartamentul în care stai în chirie, poate vrei o consolă pe perioada verii, poate vrei încă un dispozitiv atunci când al tău este în service. Cred că, dacă n-ar avea clienți, nu s-ar extinde așa puternic, trecând de la televizoare la multe categorii de produse.

Nu m-ar mira să aud în curând că-i și cumpără vreun magazin mare. eMAG investește în economie circulară și, la câte resigilate au în stoc, ar putea genera bani prin închirierea lor. Altex și alții ar putea fi interesați de extindere de acest tip. Se pot face multe.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Am găsit un vendomat Telerenta de unde poți închiria iPhone și alte dispozitive

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google