Prima pagină » Extra buget în contul MyWallet by eMAG! Până la 10.000 de lei disponibili și plată până la 12 rate începând de azi

Extra buget în contul MyWallet by eMAG! Până la 10.000 de lei disponibili și plată până la 12 rate începând de azi

de Roboțelul @ iDOR.info
extra-buget-in-contul-mywallet-by-emag!-pana-la-10.000-de-lei-disponibili-si-plata-pana-la-12-rate-incepand-de-azi

Când vine vorba de cumpărături online, consider un avantaj posibilitatea variată de a achita produsele dorite. Dacă ai de gând să faci rate pentru un laptop, telefon sau poate pentru un electrocasnic nou, o soluție convenabilă ar fi să alegi varianta cu cea mai mică dobândă. În cazul mai multor comercianți avem soluția Oney, dar eMAG a ales să creeze anul trecut așa-zisul My Wallet. Ei bine, începând de azi bugetul crește până la 10.000 lei pentru anumiți utilizatori, astfel că îți poți lua tot ce vrei, mai ușor. Am detalii mai jos.

Pe grupul nostru de Facebook a apărut informația, astfel că trebuie să îi mulțumim lui Vlad pentru vigilență. Începând de azi i-a fost alocat în contul MyWallet un buget de 10.000 lei. Până acum limita era de 4000 lei. Din câte am observat bugetul crește gradual. Pleci de la 1000 lei, iar făcând mai multe cumpărături vei ajunge treptat la 2000, 4000, 10.000 lei. 

Folosind MyWallet ai 3 opțiuni de plată:

  • Plată în 4 rate cu dobândă 0%
  • Plată peste 30 de zile cu 0% dobândă
  • Plata în 12 rate cu dobândă anuală fixă de 27.99%

Am făcut și o simulare cu un produs pe care nu îl puteam cumpăra până acum în rate. E vorba despre un iPhone 15 Pro Max în valoare de 6599 lei. Până acum nu puteam cumpăra acest telefon, bugetul de 4000 lei fiind clar insuficient. Acum avem posibilitatea de a achita terminalul în 12 rate, doar că vom plăti dobândă 27.99%. Prima rată ar fi de 550 lei fix, urmată de alte 11 rate lunare în valoare de 629 lei fiecare.

E o opțiune bine-venită, chiar dacă dobânda de 27.99% nu e tocmai atractivă. La un moment dat eMAG a avut o ofertă prin care dobânda era scăzută la doar 1% pentru popularizarea serviciului. Aș zice că merită urmărită această promoție în cazul în care va reveni, întrucât poți să îți cumperi gadget-ul dorit cu dobândă minimă, folosind cardul de debit.

Cât despre serviciu, My Wallet e un proiect eMAG creat în special pentru modalități de plată precum „Plătește in 30 de zile” și „Plătește in 4 rate” (via PayU), respectiv HeyBlu IFN S.A. pentru „Plătește în 12 rate”.

Detalii complete privind serviciul vei găsi aici.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Extra buget în contul MyWallet by eMAG! Până la 10.000 de lei disponibili și plată până la 12 rate începând de azi

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă