Prima pagină » Andreea Bălan nu vrea să se mărite cu Victor Cornea, tenismenul cu 9 ani mai tânăr decât frumoasa cântăreață! De ce spune vedeta că nu mai e disperată să fie mireasă

Andreea Bălan nu vrea să se mărite cu Victor Cornea, tenismenul cu 9 ani mai tânăr decât frumoasa cântăreață! De ce spune vedeta că nu mai e disperată să fie mireasă

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-balan-nu-vrea-sa-se-marite-cu-victor-cornea,-tenismenul-cu-9-ani-mai-tanar-decat-frumoasa-cantareata!-de-ce-spune-vedeta-ca-nu-mai-e-disperata-sa-fie-mireasa

De câteva luni bune, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o adevărată poveste de dragoste.

Deși se iubesc foarte mult, artista anunță că nu intenționează să se mărite cu tenismenul născut la Sibiu.

De ce nu are de gând Andreea Bălan să se mărite cu Victor Cornea

Andreea Bălan a recunoscut fără rețineri că pentru ea măritișul nu reprezintă o prioritate. Artista susține că pentru altele căsătoria este un obiectiv de atins, însă se pare că nu și pentru ea.

Îndrăgita cântăreață crede că e mult mai important să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și să ai o conexiune autentică cu partenerul decât să te căsătorești doar de dragul de a o face.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins.

A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D.

În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.

Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul.

Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a spus Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Andreea Bălan, dezvăluiri șocante din viața sa : „Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă, dar se simțea cumva”

Andreea Bălan recunoaște că a avut perioade în care suferea fix când trebuia să intre pe scenă. Artista susține că era nevoită să mimeze fericirea pentru a masca situația.

„În iunie fac 40 de ani și cu cât înaintezi în vârstă viața curge, ești relaxat, nu te mai enervează nimic, poate să se întâmple orice, tu ești binemersi.

Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă, dar se simțea cumva. Acum sunt extrem de bine”, a mai spus Andreea Bălan pentru Ego.

Răzvan Lunga

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan studiază la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București.

citește mai mult




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Bălan nu vrea să se mărite cu Victor Cornea, tenismenul cu 9 ani mai tânăr decât frumoasa cântăreață! De ce spune vedeta că nu mai e disperată să fie mireasă

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă