Prima pagină » Andreea Bălan, iubita tenismenului Victor Cornea, a luat o decizie surprinzătoare pentru mulți în privința fostului soț George Burcea

Andreea Bălan, iubita tenismenului Victor Cornea, a luat o decizie surprinzătoare pentru mulți în privința fostului soț George Burcea

de Roboțelul @ iDOR.info
andreea-balan,-iubita-tenismenului-victor-cornea,-a-luat-o-decizie-surprinzatoare-pentru-multi-in-privinta-fostului-sot-george-burcea

Andreea Bălan, iubita tenismenului Victor Cornea, a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, în privința fostului soț, George Burcea.

Artista a vorbit deschis despre disputa pe care o are cu bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și a anunțat că, după o perioadă lungă de timp, au ajuns la un numitor comun.

Ce decizie a luat Andreea Bălan în legătură cu fostul soț, George Burcea

Andreea Bălan, iubita tenismenului Victor Cornea, a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu fostul soț, George Burcea. Cei doi au împreună două fete și, din momentul în care au decis să se despartă, au trecut prin mai multe dispute și procese, o mare parte dintre conflicte fiind făcute publice.

Acum, cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun și au decis să îngroape securea războiului. Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgita artistă, care a dezvăluit că au făcut acest compromis pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

„Am încheiat procesele. Totul e ok. Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.ro.

Andreea Bălan traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții

Andreea Bălan se simte foarte bine în compania tenismenului Victor Cornea și pare că toate lucrurile îi merg de minune. Artista a declarat că traversează cea mai bună perioadă a vieții, având parte de „cea mai liniștită și frumoasă iubire”.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers.

A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.

Andreea Bălan a ajuns la vârsta de 40 de ani și este, în momentul de față, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Împreună cu George Burcea are două fete, Ella și Clara, dar reușește să se împartă între carieră și viața de familie.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, are o relație de mai mulți ani cu Viviana Sposub.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Andreea Bălan, iubita tenismenului Victor Cornea, a luat o decizie surprinzătoare pentru mulți în privința fostului soț George Burcea

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type